O nouă echipă de ciclism în România – Living Bike Faresin Team

O nouă asociație sportivă dedicată ciclismului se lansează în București: Clubul Sportiv Living Bike / Bicicleta Vie. Clubul își propune promovarea ciclismului în toate formele sale – de la șosea la MTB – și la toate nivelurile de performanță – de la cicloturism și agrement, la sport de masă – nivel de amatori și la sport profesionist – nivel de elite. Misiunea asumată este cea de a atrage cât mai mulți oameni spre ciclism, iar obiectivul principal al clubului este de a dezvolta o școală de ciclism pentru copii, care să formeze viitorii campioni ai României. Valorile promovate sunt: plăcerea de a face sport împreună, spiritul de echipă și viața sănătoasă.

“ Vrem sa dezvoltăm o altă zonă a ciclismului, nu este neapărat zona de performanță, ci zona celor care abia au luat contact cu acest sport pe două roți. Ne dorim să dezvoltăm partea în care copiii încep să practice ciclismul. „ – Ulisse Gheduzzi

Inițiată și organizată de Ulisse Gheduzzi – un nume binecunoscut în ciclismul românesc – asociația gestionează echipa denumita Living Bike Faresin Team, ce va fi activă începând cu anul competițional 2020, la nivel de copii, amatori și masters. Asociația oferă membrilor și simpatizanților săi ocazia de a se antrena împreună, de a împărtăși cunoașterea, de a participa alături la ture de agrement și, prin intermediul echipei Living Bike Faresin Team, la stagii de pregătire sau competiții. Activitățile asociației sunt structurate pe mai multe secțiuni: MTB, Șosea, Cicloturism, precum și Școala de Ciclism adresată copiilor dornici să deprindă tainele acestui sport. În plus, asociația își va asuma organizarea de evenimente cicliste, cu o atenție aparte pentru evenimentele dedicate copiilor.

“ În sezonul ce urmează, sunteți invitați să ne urmăriți, să rulați cu noi, să susțineți noua echipă și să încurajăm împreună pasiunea pentru ciclism! Ce ne propunem? Să ieșim împreună la ture, să împărtășim cunoașterea, să organizăm evenimente sportive și să sprijinim performanța. Mai mult, credem în viitorul ciclismului, formându-i pe viitorii campioni. Ciclismul pentru copii este o direcție prioritară a clubului.“ – Ulisse Gheduzzi

Sponsor Principal: Faresin.

Sponsori: Olang, Technooffice, Santal, Ascendent, AvStore.

Parteneri Media: Bike FM, Freerider.ro.

Parteneri Tehnici: Scott, Shimano, Syncros, Powerbar.

Detalii suplimentare despre planurile de viitor și cei 65 de membri ai echipei găsiți pe www.livingbike.ro .

Deocamdată le urăm bun venit alături de marea și frumoasa familie a ciclismului românesc și multă distracție în vârful pedalelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *