Se caută campioni la Tulcea!

ASCS Pro Explorer Outdoor din Tulcea recrutează noi membri în echipa Explorer, ideal copii între 12 și 14 ani, pe care să-i pregătească pentru participarea la competiții. Recrutările se fac până în data de 25 noiembrie prin intermediul unui mesaj către paginii de facebook Tulcea Pro Ciclism. Inițiativa face parte din proiectul „Tulcea Pro Ciclism – Căutăm Campioni”, finanțat parțial de Consiliul Județean Tulcea, care își propune să promoveze sportul de performanță, ciclismul de teren și mișcarea în aer liber, „prin crearea unui cadru social şi organizatoric favorizant, premierea şi recompensarea unor rezultate sportive, plasarea permanentă a județului Tulcea pe harta competițiilor de mountain bike importante ce au loc în România și nu numai”.

După recurtare va urma o perioadă de evaluare preliminară, în care candidații vor fi spuși unor probe fizice, pentru identificarea celor care au potenițal de campion.

Asociația Pro Explorer Outdoor speră să adune 20 de copii talentați pe care să-i sprijine, inclusiv cu echipamentul necesar, pentru a participa și pentru a reprezenta cu mândrie județul Tulcea la competiții naționale.

Prin acest proiect, Asociația Pro Explorer Outdoor își propune și să mențină județul Tulcea în calendarul Federației Române de Ciclism, ca organizator anual de competiții de interes național – Cupa României, Campionatele Naționale, concursuri pentru Copii.

Detalii pe pagina de facebook a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *