Maratonul Dunarii 2019 – ghid complet

Sambata, pe 2 noiembrie are loc la Prundu, judetul Giurgiu, ultimul eveniment Riders Club din 2019 si totodata ultimul concurs de MTB pe 2019: Maratonul Dunarii.

Dupa un lung sezon presarat cu evenimente MTB prin toate colturile tarii, ne pregatim sa incheiem pe un traseu binecunoscut ce se intinde pe campiile judetului Giurgiu, un traseu nu foarte dificil unde predomina platul, dar cu zone de urcari si coborari pe colinele din vecinatatea localitatii Prundu .

Ca de obicei, Riders Club ne-au pregatit doua tipuri de traseu, cel scurt de 16 KM pentru categoriile de varsta 5-7 8-10 si 11-13 ani si un traseu lung pe 42 KM pentru cei de la nivelele 1-4 dar si pentru Elite.

Zona de start va fi organizata pe stadionul din Prundu iar programul va fi dupa cum urmeaza:

08.30: Ridicarea pachetelor de concurs (rezervata riderilor cu resedinta in afara Bucurestiului)

10.00: Inchiderea ridicarilor de pachete

10.45: Sedinta tehnica

11.00: Start toate categoriile

13.00: Timp limita de parcurgere a traseului Standard, verificat la km 18

14.30: Festivitatea de premiere

15.00: Tombola

Desi toamna pare ca si-a intrat in drepturi si temperaturile au inceput sa scada, sambata la ora startului vremea va fi de partea noastra, va fi soare si in jur de 16 grade.

Solul este uscat dupa o vara lunga asa ca ploaia de joi nu cred ca va afecta prea rau starea traseului.

” Dupa un sezon lung si plin de aventuri de neuitat, ne revedem pe campiile judetului Giurgiu, la una dintre ultimele curse ale anului. Coline abrupte si campuri intinse, inchegate atent de echipa MTB Academy, vor ajuta orice iubitor de natura sa se bucure intr-o singura cursa de toate frumusetile malului din nord al batranului fluviu.

Dupa o experienta pe cinste, fiecare concurent se va putea delecta cu un pahar de vin fiert, produs din roadele podgoriilor locale, ce va lega mai bine povestile de la competitiile de peste an, la fel ca si planurile pentru 2020. ”

Inscrierile sunt deschise pana Joi asa ca daca nu v-ati inscris deja, inca o puteti face la adresa de mai jos:

https://www.ridersclub.ro/ro/competitie-ciclism/maratonul-dunarii-2019#prettyPhoto

Ne vedem sambata la Maratonul Dunarii! Spor la pedalat!

Bike FM va fi acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *