Triada MTB 2019 – actul final – ghid complet

Pentru acest week-end Scott Faresin Team au pregatit ultima parte din Triada MTB 2019, Triada MTB – Bike Romania, ultimul act cum l-am numit noi. Vor fi doua zile pline de MTB la Porumbacu de Sus. Iata ce ni s-a pregatit:

” A venit toamna și este timpul să încheiem a 9 – a ediție a Triadei MTB. Am început în aprilie la Avrig, am continuat în iulie la Păltiniș și am ales pentru ultima etapă zona Porumbacu de Sus, la poalele Munților Făgăraș. Ca și la precedentele 2 etape propunem participanților două zile pline de concursuri de mountain bike.

Sâmbătă vom fi gazdă și co-organizator al Campionatului Național de MTB pentru Copii. Acest sport ia o amploare tot mai mare printre copiii sub 14 ani și probabil vom avea în cursele dedicate lor aproximativ 100 de participanți. Ca și la celelalte competiții organizate de noi participarea copiilor sub 14 ani este gratuită.

În după-amiaza aceleiași zile vom avea un concurs de pumptrack, poate primul de la noi din țară. Este o disciplină puțin răspândită dar care are parte la nivel internațional inclusiv de campionate mondiale. Fiind prima dată când organizăm așa ceva formatul va fi de fapt o invitație la distracție pentru cei care vor concura duminică.

Duminică de la ora 11 vom da startul ultimei competiții din cadrul Triadei MTB 2019. Fiind pe final de sezon și traseele propuse sunt ceva mai scurte dar păstrează elemente tehnice caracteristice Triadei MTB. Traseul de 44 km se adresează cu siguranță celor care știu deja cum să abordeze un traseu de mountain bike mediu spre dificil.

Dar la această ultimă etapă avem un traseu care se adresează și celor mai puțin experimentați care vor totuși să vadă ce înseamnă Triada MTB. Este un traseu de 17km cu doar 250m diferență de nivel unde îi invităm să participe pe toți cei care iubesc plimbările cu mountain bike-ul prin pădure.

Programul evenimentului:

Vineri 27 SEPTEMBRIE 2019
Antrenamente libere Campionatul Național MTB Copii

13:00 – 16:00 Înscrieri și preluare numere Campionatul Național MTB Copii

18:00 – Ședința tehnică

Sâmbătă 28 SEPTEMBRIE 2019
10:45 – 13:45 Campionatul Național MTB Copii

14:30 – Festivitatea de premiere Campionatul Național MTB Copii

15:00 – Concurs de pumptrack

12:00 – 18:00 Înscrieri și preluare numere Triada MTB

18:30 – Ședința tehnică Triada MTB

Duminică 29 SEPTEMBRIE 2019
08:00 – 10:00 Înscrieri și preluare numere

10:45 – Alinierea concurenţilor la start

11:00 – Start Triada MTB BikeRomania

16:00 – Festivitatea de premiere

Competiția este organizată de Scott Faresin Team în parteneriat cu Federației Română de Ciclism și Direcția Silvică Sibiu și este sponsorizată de ZuzuFit, TIEMME, FARESIN, URGO, SCOTT, OPTcycling, MAPEI, BOSCH, SANTAL, POWER BAR, POLAR, AVstore.ro, SHIMANO, KENDA, ACTION SPORT.

Detaliile legate de înscrieri, program, trasee, clasamente etc. pot fi găsite pe site-ul www.triadamtb.ro și pe pagina de facebook sau in cadrul evenimentului creat pe facebook. ”

Cei care au participat la toate etapele din Triada MTB trebuie sa tina cont de cateva aspecte:

” REGULAMENT TRIADA MTB

Avem o prevedere nouă în regulamentul Triadei MTB care sună așa:

10.3. După ultima etapă va fi întocmit clasamentul general Triada MTB în care vor fi adunate punctele obținute la fiecare concurs din cadrul Triadei.

În cazul unei egalități de puncte departajarea se va face după numărul de locuri 1, 2 etc. obținute. Dacă în continuare va fi egalitate departajarea se va face după punctele obținute la cel mai recent concurs.

Vor fi premiați primii 3 concurenți la fiecare categorie cu condiția ca aceștia să participe la ultima etapă a Triadei MTB. În cazul în care nu vor participa locul lor în clasamentul general va fi luat de următorul concurent clasat care a participat la ultima etapă. ”

Si ar mai fi un aspect de care sa tineti cont eventual anul viitor in cazul in care nu se modifica ceva in dreptul acestei reguli: ” Înscriere gratuită pentru cei care au terminat toate cele 4 competiții de la Avrig și Păltiniș.”

Inscrierile se pot face AICI.

Ramane acum doar sa va bucurati de un week-end plin de MTB de calitate pus la punct de Scott Faresin Team.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *