Cupa Nationala de XCM si-a desemnat castigatorul pe 15 septembrie la Moinesti

Duminica 15 septembrie s-a desfasurat a 8-a editie a competitei de MTB “I Wheel for Moinesti-Zemes”. Evenimentul a gazduit etapa finala Cupei Nationale de XCM ( Cross Country Marathon ). Organizatorii, Bike FM si Asociatia Activ Moinesti in colaborare cu Primaria Municipiului Moinesti si Primaria Comunei Zemes, sprijiniti de OMV Petrom, Bike House, Bellotto, Fakir Protectie Antipana, Trisport.ro, BikeXpert, Shimano Romania, Troy Lee Designs, Kali Protectives, CUBE Bikes, Kenda Tires, Orbea, GoldNutrition  au pregatit pentru cei peste 170 de concurenti inscrisi patru trasee de lungimi si dificultati diferite:

  • traseul family – 7,5 kilometri
  • traseul A – 10 kilometri
  • traseul B – 40 kilometri
  • traseul C – 75 kilometri cu 2300 de metri diferenta de nivel. Pe acest traseul s-a disputat a cincea si ultima etapa a Cupei Nationale de XCM.

La finalul competitiei cele mai multe aplauze au mers catre castigatorul Cupei Nationale de XCM 2019, Bogdan Duca de la Carcover Veloteca Racing Team. Este pentru al doilea an consecutiv cand sportivul bacauan intra in posesia acestui titlu. Pe locurile 2, respectiv 3 s-au clasat colegii sai de echipa Jozef Attila Malnasi si Raul Sinza.

Ne-am bucurat ca alaturi de noi la Moinesti sa-i avem pe domnul senator Viorel Ilie ( fost primar al municipiului Moinesti ), domnul Valentin Vieru – primar al Municipiului Moinesti, domnul Nicolae Breahna – vice-primarul Municipiului Moinesti si, nu in ultimul rand, domnul Razvan Tudosa, primarul comunei Zemes care au dorit, ca in fiecre an, sa ne fie alaturi nu doar in organizarea evenimentului, ci si prin implicarea efectiva in ziua cursei. In ceea ce-l priveste pe Razvan Tudosa ( membru de onoare al echipei Bike FM ), implicarea lui a mers ceva mai departe, el concurand pe traseul de 40 de kilometri si terminand cursa cu un timp foarte bun. Astfel, prin propriul exemplu, speram sa fie urmat de cat mai multi locuitori din zona in practicarea sportului.

Ne bucuram ca evenimentul de la Moinesti nu a fost trecut cu vederea de televiziunea nationala. Multumim, Dan Simion, pentru “vigilenta”.

Bogdan Duca a câştigat Cupa Națională de XCM!

Publicată de Simion Dan pe Miercuri, 18 septembrie 2019

Evenimentul s-a incheiat cu pasta party si festivitatea de premiere in Parcul cu Bai din Moinesti la scena mare.

Ramane acum sa ne reintalnim la Moinesti in 2020 la urmatoarea editie de I Wheel for Moinesti-Zemes.

Momentul startului:

Am dat startul I Wheel for Moinești-Zemeș, ediția a 8-a, competiție ce găzduiește finala Cupei Naționale de XCM. Succes tuturor! 🙂

Publicată de Bike FM pe Duminică, 15 septembrie 2019

I Wheel for Moinesti-Zemes – trailer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *