Vidraru Bike Challenge #5

Editia din acest an de la Vidraru Bike Challenge a fost una aniversara. A 5-a editie a acestui foarte indragit eveniment din Muntii Fagaras a adus la start aproximativ 500 de concurenti veniti din toate colturile tarii care au pedalat pe cele trei trasee:35, 52 sau 90 de kilometri. Evenimentul a gazduit si a treia etapa a Cupei Nationale de Cross Country Marathon (XCM).

Fata de editiile precedente anul acesta startul s-a dat din alt loc, in apropierea celui de la editiile precedente insa traseele nu au fost modificate. Exceptie face doar finalul cursei care nu a mai fost pe DN7C, ci pe o strada paralela care te aducea in zona de finish prin albia unui rau pe o portiune foarte frumoasa. Aceasta modificare i-a bucurat pe cei care au descoperit-o la final. Un alt plus este dat si de faptul ca anul acesta au fost foarte multe marcaje de avertizare pe coborari.

In rest, peisajele minunate pe care le ofera Fagarasul au putut fi vazute si anul acesta. Dar nu scaldate de soare ca de obicei, ci amenintate de norii care din fericire nu au stropit concurentii. Si, sa nu uitam, ca de fiecare data, voluntarii de pe traseu foarte zambitori si totodata bine informati.

Concursul a fost castigat anul acesta de Bogdan Duca de la VeeTire Team Romania. Pe locurile 2, 3 si 4 s-au clasat sportivii de la Dinamo BikeXpert Racing Team, Josef Attila Malnasi, Ion Valentin Rosoaga si Alexandru Stancu. Pe locul 5 a venit George Cristian Stan de la Nomad Merida CST.

La feminin primele 3 locuri le-au revenit sportivelor de la Nomad Merida CST, Suzanne Hilbert, Salome Bondor si Emese Fodor, urmate pe 4 de Alexandra Vulpe de la Daimon Women Cycling Team si Doina Titei tot de la Nomad Merida CST.

La final concurentii s-au bucurat de un gulas facut la ceaun pe foc de lemne chiar in zona de finish. Pe langa premiile pentru cei mai buni a fost organizata si o tombola la care cei mai norocosi au castigat premii consistente.d

Felicitari organizatorilor, ;Adventuremania, si partenerilor care le-au fost alaturi pentru a oferi inca o editie extraordinara: XTB Online Trading, Nivea Men, Mega Image, Conacul Ursului, Devron Bike, Volkswagen Solaris, Spokes, Dryfood.ro, Bioderma, Dental City si Federatia Romana de Ciclism.

P.S. Normal ca am fost prezenti. 😀

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *