Bike Me Up – festival cu biciclete, concurs de downhil, XC si uphill running plus concerte

Am primit la redactie cateva informatii despre un eveniment in cadrul caruia poti face mai multe tipuri de miscare: uphill running, downhill, cross country si … dans. Iata detaliile:

“Bike Me Up” este primul festival din Vatra Dornei dedicat bicicliștilor si alergatorilor, are loc intre 1 si 3 iunie si are pregatite peste 1000 de premii.

Pe lângă faptul că Vatra Dornei este una dintre cele mai importante stațiuni balneare din România, orașul din Suceava se aliniază în rândul celor care promovează mișcarea și respectul față de natură prin festivalul “Bike Me Up”.

În perioada 1-3 iunie, iubitorii de natură și mișcare în aer liber sunt așteptați la Vatra Dornei, la prima ediție a festivalului “Bike Me Up”. De la paradă de biciclete, la traseu downhill pe pârtia de sanie, la un traseu cross-country de 20 km, până la concerte cu Subcarpați și dj’s precum Vanotek și Paul Damixie, Bike Me Up își deschide porțile chiar de Ziua Copilului și ține tot weekendul.

Mai mult, organizatorii oferă peste 1000 de premii, printre care amintim un laptop, două imprimante, opt biciclete Pegas, din care trei electrice, articole sportive și multe altele. Pentru a intra în posesia premiilor, participanții trebuie să se înscrie la traseul de 20 km, unde biletul costă 73.83 lei. Nu conteaza ordinea sosirii la finish pentru alocarea premiilor. Acordarea acestora tine de hazard si de norocul fiecarui participant in parte. Practic, in momentul in care termina cursa, concurentul sapa dupa o cutiuta in interiorul careia gaseste numele premiului pe care l-a castigat. Cool, nu?

Intrarea în zona de distracție, concerte și relaxare este liberă.

Teaser Bike Me Up

Pe 1-3 iunie va asteptam la #BikeMeUp, primul festival cu biciclete din #VatraDornei 🚵‍♂⛰😎 #PrimariaMunicipiuluiVatraDornei, RADIO GUERRILLA & Neverland Place ✔ Bilete aici ➡ ➡ ➡ https://goo.gl/gR85Pq

Publicată de Bike Me UP pe Marţi, 8 mai 2018

 

Biletele pot și cumpărate de aici: https://goo.gl/gcx4MA

Organizatori: Neverland Place, Primăria Municipiului Vatra Dornei & Radio Guerrilla

Parteneri: Aqua Carpatica, Bicicletele Pegas, Ciuc, HP Inc. & Janta.ro.

Program:

Vineri, 1 iunie

Ora 11 – deschidere atelier de creație pentru înfrumusețarea bicicletelor

Ora 15 – Parada bicicletelor

Ora 17 – Traseu downhill de 1.5 km

Ora 19 – DJ Vanotek

Ora 22 – Concert Subcarpați

 

Sâmbătă, 2 iunie:

Ora 9 – Traseu 20 km – Treasure Hunt

Ora 16 – Premiere participanți

Ora 16:30 – warm-up cu Dj Anghel (Radio Guerrilla)

Ora 21 – warm-up cu Djs Gilda & Matei (Radio Guerrilla)

Ora 23 – DJ Paul Damixie

 

Duminică, 3 iunie:

Ora 13 – warm-up DJ Tension

Ora 13:15 – Concurs de uphill trail running

Ora 15: – Dj Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *