MarVin 2k18 – 8 ani de caritate

A 8-a editie a Maratonului Vinului, primul concurs de MTB din Romania cu scop caritabil, a reusit sa implice social peste 1200 de participanti la cursa, nu doar sa-i scoata din casa la miscare.

Vremea a fost excelenta pentru pedalat pe dealurile si prin viile din jurul orasului Urlati si pe Valea Nucetului. Primii au luat startul copiii la ora 10:00. Ei au avut de parcurs un traseu de 4 kilometri care n-a fost tocmai usor.

La ora 11:00 s-a dat startul cursei pentru concurentii Elite si cei inscrisi in cursa de 54 de kilometri. La 11:05 au plecat concurentii inscrisi la traseul de 36 de kilometri, iar la 11:10 concurentii inscrisi la traseul de 18 kilometri. Toti au avut de parcurs o bucla in lungime de 18 kilometri o data, de doua sau de trei ori.

Cei care au mers la Tura Family, in regim de plimbare pana la Fundatia Bucuria Ajutorului si inapoi, au plecat la ora 11:15.

Maratonul Vinului 2k18 a fost castigat de Daniel Crista de CSA Steaua care a stat inca din primii kilometri in plutonul din fata alaturi de doi sportivi de la Dinamo BikeXpert Racing Team, Alexandru Stancu – locul 2 si Jozef Attila Malnasi – locul 3.

La feminin Monica Serachitopol de la Vodafone Team Romania a castigat cursa dupa ce a controlat-o detasat inca din prima tura. Pe locul 2 a sosit Ana Maria Estera Coteata de la Sport Guru BCR, iar pe 3 a venit Alexandra Vulpe de la Daimon Women Cycling Team.

Toate rezultatele pot fi consultate aici.

Va reamintim ca pricipalul beneficiar al acestui eveniment este Fundatia Bucuria Ajutorului Urlati care are in grija copiii din medii defavorizate din zona orasului.

Am observat cu surprindere si bucurie ca la tombola, cei prezenti in fata Primariei Orasului Urlati, au avut sansa de a castiga cateva produse foarte noi, putem spune chiar inovative. Asadar, prima polita RCB din Romania – raspundere civila a biciclistului a fost castigata la Maratonul Vinului 2k18. Au mai fost castigate doua vouchere A24 pentru biciclistii care raman in pana sau au o problema in timpul plimbarii cu bicicleta. De asemenea, cei de la Garmin Romania au oferit un radar retrovizor si un GPS Garmin 520 Edge, care este un produs atat de nou incat in momentul tombolei se afla intr-un avion care urmeaza sa-l livreze zilele acestea in Romania.

Aceasta a 8-a editie a Maratonului Vinului a fost un succes. Chiar si situatiile mai putin placute, cum sunt de exemplu accidentarile, s-a intervenit prompt, cu o brigata numeroasa de personal calificat.

Felicitarile merg catre organizatori, BikeXpert Racing Team, sponsori – Procter&Gamble Urlati, SuperBet, CoilProfil si Plastipak, dar si spre parteneri – Mega Image, GoldNutrition Romania, Crama Bazilescu, Garmin, Continental, Fakir, Muc Off, Shimano, Buff, Dorna, Cannondale, Barilla, Cicom, Fedratia Romana de Ciclism, Primaria Urlati si Ambulanta de Biciclete.

Credit foto: Traian Olinici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *