Absa Cape Epic 2018 – stage 6

Absa Cape Epic 2018 se apropie de final. Astazi s-a desfasurat etapa a sasea intitulata “ziua de de distractie” in ghidul tehnic.

Pentru astazi a fost pregatit un traseu de 76 de kilometri cu 2000 de metri diferenta de nivel.

Si astazi startul s-a dat la ora 07:00. Destul de rece si multi nori in aceasta dimineata in Wellington. Se anuntau ceva precipitatii. Etapa de astazi are cele mai multe zone de sigle track dintre toate etapele.

Penultima etapa s-a incheiat destul de repede. Cel putin pentru primii.

La ora 10:09 au sosit castigatorii InvestegSongoSpecialized ( Jaroslav Kulhavy cu Howard Grotts ). Pe 2 astazi Trek Selle San Marco 2 ( Fabian Rabensteiner cu Michele Casagrande ) iar in pozitia a treia Cannondale Factory Racing ( Manuel Fumic cu Henrique Avancini ).

La feminin InvestecSongoSpecialized (Annika Langvad cu Kate Courtney ) au obtinut a saptea victorie consecutiva la Absa Cape Epic 2018. Pe 2 au sosit si astazi Ascendis Health ( Sabine Spitz cu Robyn De Groot ). Pe 3 astazi au sosit PMRA/CSA Racing Margot ( Margot Moschetti cu Raiza Henrique ).

Dupa etapa de astazi Ascendis Health urca pe 2. Dar cu Mariske Strauss bolnava ( si ea a acuzat aceleasi simptome de toxiinfectie alimentara ) e foarte posibil sa avem schimbari in clasamentul feminin.

Azi va putem arata si cat stau fetele de la Elite in punctele de alimentare:

Sportivii romani de la Dinamo BikeXpert Racing Team, Catalin Sprinceana cu Hans Comyn au terminat etapa in 4:28:27 locul 105 la categorie, iar la mixt, Karina Bonta si Razvan Juganaru in 4:43:44 locul 11 la categorie.

Nu le-a fost usor:

  

Azi am primit si o inregistrare cu scotianul care-i trezeste dimineata:

Am promis-o! Iată cimpoierul de la Cape Epic si agitația din jurul lui 🙂 Ne vedem la ora 18 😉 A fost bine azi! #nofilter #capeepic2018

Publicată de BikeXpert Racing Team pe Sâmbătă, 24 martie 2018

Din transmisia live am aflat mai multe despre cum a fost penultima etapa pentru ei. Inregistrarea o puteti urmari mai jos:

Publicată de BikeXpert Racing Team pe Sâmbătă, 24 martie 2018

A fost o zi grea dar frumoasa pentru toata lumea:

Maine este ultima etapa de la Absa Cape Epic 2018. MAREA FINALA!

Avem cateva imagini ca sa va faceti o idee mai clara despre etapa de maine:

Iata si zona tehnica de la Land Rover:

Vom reveni cu amanunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *