Absa Cape Epic 2018 – stage 3

ZIUA CEA MAI LUNGA! Etapa a 3-a de la Absa Cape Epic 2018.

A fost o zi buna in special pentru sportivii romani de la Dinamo BikeXpert Racing Team. Echipa mixta formata din Razvan Juganaru si Karina Bonta au venit asta in pozitia a 10-a la mixt si asta le-a adus un plus de energie si bucurie pe care o veti putea observa in inregistrarea transmisiei live de mai jos. Felicitari!

De altfel bucuria s-a transmis la nivelul intregii echipe. O sa-i vedeti si pe Catalin Sprinceana cu Hans Comyn in aceeasi transmisie de mai jos.

Etapa de azi:

Dimineata ploua usor dupa ce si in timpul noptii au fost cateva averse in zona startului. A fost o zi in care s-au produs schimbari in clasamentul general. Inca de la inceputul cursei, la punctul de hidratare de la kilometrul 29 doua echipe, Investec Songo Specialized si Canyon Topeak, se distantasera. Plutonul de urmarire a ajuns 1minut si 30 de secunde mai tarziu. Din elicopter s-au transmis urmatoarele: ” Expresul Ceh – Czech Express (Kulhavy) a plecat din gara. Doar cei de la Canyon Topeak sunt in el. Restul l-au pierdut. Vor trebui sa astepte cursa de maine. ”

La kilometrul 69 Investec Songo Specialized si Canyon Topeak acumulasera un avans de 4 minute si 28 de secunde. Doar ca la un moment dat Investec Songo Specialized au facut pana pe coborare. Au rezolvat-o si au pornit in urmarire. Au reusit sa-i prinda pe cei de la Canyon Topeak. Doar ca Investec Songo Specialized au facut din nou pana. In total patru pene in doua zile.

Canyon Topeak ( Alban Lakata cu Kristian Hynek ) au castigat a treia etapa. La 1 minut si 5 secunde in spate au venit pe 2 InvestegSongoSpecialized( Jaroslav Kulhavy cu Howard Grotts ) iar pe 3 Cannondale Factory Racing ( Manuel Fumic cu Henrique Avancini ) la 5:47 in spatele primilor. Intarzierea de astazi avea sa-i coste tricourile galbene.

InvestegSongoSpecialized ( Jaroslav Kulhavy cu Howard Grotts ) au intrat in posesia tricourilor galbene dupa etapa de astazi. 

La feminin InvestecSongoSpecialized (Annika Langvad cu Kate Courtney ) au terminat si astazi pe primul loc. Si-au marit astfel avansul la 12 minute si 10 secunde. Pe 2 au venit Spur ( Ariane Lüthi cu Githa Michiels ) iar pe 3 Ascendis Health ( Sabine Spitz cu Robyn De Groot ). Silverback – KMC ( Mariske Strauss cu Annie Last ) de abia pe 4 azi. Chiar si asa nu se schimba situatia primelor 3 locuri din clasamentul general la feminin dar s-a micsorat distanta intre locurile 3 si 4.

Catalin Sprinceana si Hans Comyn au terminat azi in 05:47:23 , iar Karina Bonta cu Razvan Juganaru in 06:08:47, locul 10 in aceasta etapa dupa cum v-am spus mai sus. Felicitari, Dinamo BikeXpert Racing Team!

 

Va spuneam ceva mai inainte ca i-am vazut mai veseli in seara asta; iata dovada:

Absa Cape Epic, etapa 3

Publicată de BikeXpert Racing Team pe Miercuri, 21 martie 2018

 

Astazi organizatorii ne-au pus mai multe fotografii la dispozitie. Am facut o selectie si va prezentam cateva.

Avem si un montaj video din aceasta etapa:

Au fost probleme si azi. Doar e Absa Cape Epic!

Si maine va fi greu:

Iata cateva detalii:

Nu lipseste zona tehnica Land Rover:

Vom reveni cu amanunte.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *