Absa Cape Epic – Stage 2

A fost inca o zi grea la Absa Cape Epic 2018. Etapa de astazi, cea cu numarul 2, a fost comparata in ghidul tehnic cu “o cupa mondiala de box de 10 runde, care are o serie de urcari ce vor imparti directe si uppercut-uri riderilor toata ziua.”

Primul start a fost dat la ora 07:00 dimineata. A fost destul de rece in prima parte a zilei in acea zona din Africa de Sud.

Etapa de astazi a fost castigata tot de Cannondale Factory Racing ( Manuel Fumic cu Henrique Avancini ) dupa un sprint frumos la final. “E chiar foarte greu sa gasesti o echipa care sa fie atat de echilibrata ca a noastra. Noi ramanem calmi. Suferim mult dar chiar si asa ne distram”, a declarat Henrique Avancini dupa cursa de azi. Manuel Fumic a spus despre cursa de astazi ca “profilul a fost mai potrivit pentru cei care merg bine pe trasee de maraton, a fost destul de agitat chiar de la inceput. ”

Pe 2 s-au clasat Centurion Vaude ( Nicola Rohrbach cu Daniel Geismayr ) , Canyon Topeak ( Alban Lakata cu Kristian Hynek ) pe 3 iar pe 4 au venit Buff Scott. Primele patru echipe au venit in primul pluton.

La distanta de peste 1:40 de primii sositi au terminat cursa si InvestegSongoSpecialized( Jaroslav Kulhavy cu Howard Grotts ) azi doar pe 7, dupa ce au stat cu primul pluton mare parte din cursa. La un moment dat Grotts a cazut fara sa existe urmari majore iar dupa Kulhavy a fost urmarit de ghinion, el facand doua pene.

 

La feminin s-a repetat povestea din etapa 1:

InvestecSongoSpecialized ( Annika Langvad cu Kate Courtney ) termina primele, pe 2 Spur ( Ariane Lüthi cu Githa Michiels ), iar pe 3 Silverback – KMC ( Mariske Strauss cu Annie Last ).

Aici puteti revedea transmisia etapei cu numarul 2:

A fost greu azi. Pentru toti sportivii.

Nu le-a fost usor nici sportivilor romani de la Dinamo BikeXpert Racing Team prezenti in cursa dar au terminat cu bine. Karina Bonta cu Razvan Juganaru raman in continuare pe locul 17 la mixt.

 

Catalin Sprinceana cu Hans Comyn raman in aceeasi zona a clasamentului.

 

Am primit mai multe detalii de la ei in transmisia din aceasta seara pe care o puteti revedea mai jos:

Absa Cape Epic, Etapa 2

Publicată de BikeXpert Racing Team pe Marţi, 20 martie 2018

In linii mari asa a aratat ziua de azi:

N-au lipsit problemele:

Pentru maine este pregatita etapa a 3-a la Absa Cape Epic 2018. CEA MAI LUNGA!

Iata si o prezentare a acestei etape:

Nu lipseste nici zona tehnica care poarta numele sponsorilor de la Land Rover:

Vom reveni cu noi informatii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *