Absa Cape Epic 2018 a inceput

Astazi a inceput Absa Cape Epic editia din 2018.

Concursul de MTB din Africa de Sud reprezinta pentru iubitorii de MTB ceea ce reprezinta Tour de France pentru iubitorii de ciclism de sosea sau Kona pentru triatlonisti. Dimensiunea evenimentului este uriasa si poate fi observata in transmisiunile live programate pentru zilele urmatoare:

Stage 1: 10am to 1pm (Live streaming)
Stage 2: 10am to 1pm (Live streaming)
Stage 3: 10am to 1.20pm (Live streaming)
Stage 4: 10am to 1.30pm (Live streaming)
Stage 5: 8am to 11am (Live streaming)
Stage 6: 9am to 11.30am (Live streaming)
Stage 7: 9.30am to 1.30pm (Live TV)

Astazi s-a desfasurat prologul. Acesta a beneficiat de o transmisiune live de 4 ore care poate fi revazuta AICI.

Romania este reprezentata la Absa Cape Epic de doua echipe: Karina Bonta cu Razvan Juganaru la mixt si Catalin Sprinceana cu Hans Comyn la masculin. Toti cei patru sportivi sunt legitimati la echipa Dinamo BikeXpert Racing Team.

Prologul de astazi a masurat 20 de kilometri si a avut 600 de metri diferenta de nivel.

O mai buna prezentare gasiti in imaginile de mai jos:

There's little under an hour until the first teams roll into the #Untamed. Here's what's in store for riders once they've left the lawns of UCT.

Publicată de Cape Epic pe Sâmbătă, 17 martie 2018

 

Cel mai bun timp l-a avut echipa Centurion Vaude ( Nicola Rohrbach cu Daniel Geismayr ). Ei au parcurs traseul in 0:45.23. Pe locul 2 la o distanta de 18 secunde s-au clasat Cannondale Factory Racing ( Manuel Fumic cu Henrique Avancini ). Pozitia a 3-a le-a revenit celor de la BUFF SCOTT MTB ( Francesc Guerra Carretero cu Luis Leao Pinto ) la o distanta de aproximativ 50 de secunde de primul loc. Casigatorii de anul trecut, Scott Sram ( Nino Schurter si Matthias Stirnemann ) au ocupat astazi locul 4 la o distanta de 56,5 secunde de primii sositi.

Iata cum a fost:

The Prologue action on SANParks – Table Mountain National Park was fast, furious and a few riders definitely felt the bite of the #Untamed. Take a look at what went down during the 20-kilometre onslaught:

Publicată de Cape Epic pe Duminică, 18 martie 2018

 

Echipele romanesti s-au clasat dupa cum urmeaza: la mixt Dinamo BikeXpert Racing Team 2 ( Karina Bonta cu Razvan Juganaru ) locul 14 cu 1:08:07  si Dinamo BikeXpert Racing Team 1 ( Catalin Sprinceana cu Hans Comyn ) au realizat un timp de 1:07:20, pozitionandu-se in prima treime a clasamentului general.

Pentru maine este programata prima etapa:

Iata insa si o descriere mai detaliata a primei etape:

Le dorim succes sportivilor romani si le tinem pumnii.

Hai, Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *