Triada MTB 2018 – datele de desfasurare si noutati

Dupa cum probabil ati putut observa evenimentele sportive serioase isi anunta datele de desfasurare din timp astfel incat cei care doresc sa ia parte la ele sa-si poata trece in calendar evenimentul sau evenimentele respective. Este si cazul Triadei MTB care a anuntat datele de desfasurare si noutatile din 2018 pe langa noua infatisare. Iata detaliile preluate de pe pagina oficiala de Facebook a seriei de evenimente.

” Pentru că sezonul 2017 se apropie de final ne-am gândit să anunțăm datele competițiilor din cadrul Triadei MTB de anul viitor. Și pentru a vă da un plus de motivație pentru iarna ce urmează, când antrenamentele sunt ceva mai greu de digerat, venim și cu câteva noutăți.
În primul rând avem un nou logo care sperăm să vă placă. Ne gândim de mai mult timp la această schimbare dar acum am avut în sfârșit curajul să o facem.

Avem de asemenea un nou domeniu web, deci de acum încolo veți găsi toate informațiile pe www.triadamtb.ro.

 

În ce privește competițiile vom avea în 2017 patru zile de concurs, cu multe xc-uri: XCC, XCO, XCP, XCM. Cele două competiții din cadrul Triadei MTB 2018 vor fi practic fiecare cu câte 2 zile de concurs.
Începem în 28 și 29 aprilie cu “Avrig Mountain Bike Race”. Pentru ziua de sâmbătă pregătim un nou format bazat pe Cross Country Short Track dar cu câteva elemente proprii. Tot sâmbătă vom avea concursurile pentru copii iar duminică dimineața startul pentru maraton și point-to-point unde traseele vor fi în mare parte similare cu cele din 2017. Timpii de sâmbătă se vor cumula cu cei de duminică pentru a da clasamentul final al competiției. Locația principală rămâne Palatul Brukenthal Avrig.
Pentru 21-22 iulie am programat „Geiger MTB Challenge” tot la Arena Platoș Păltiniș la fel ca în ultimii doi ani. Mulți ne-au reproșat faptul că am scos Cross Country-ul Olimpic din meniu așa că ne-am hotarât să-l băgăm la loc anul viitor. Deci XCO sâmbătă și XCP/XCM duminică, din nou cu un clasament final bazat pe timpii cumulați ai celor două zile de concurs. Traseele de duminică vor suferi unele modificări doar ca să vă ducem și pe alte poteci din zonă, fără a afecta major datele generale ale fiecărui traseu. Plănuim să introducem și un traseu mai scurt pe care vor putea concura cei mai puțin experimentați dar și copiii peste 10 ani. “

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *