MoonTimeBike #5 a fost castigat de Ede Molnar

Sambata seara pe 14 octombrie 2017 s-a desfasurat unul dintre cele mai importante evenimente de MTB din Romania, MoonTimeBike.

Importanta acestui concurs este data de faptul ca la start sunt invitati cei mai buni rideri din Romania care au inregistrat rezultate bune si foarte bune in ultimii doi ani  in cadrul unor competitii de referinta pentru MTB-ul romanesc. Chiar daca organizatorii au marit numarul de invitatii la 200, anii trecuti limita fiind fixata la 150, anul acesta s-au calificat doar 146 de concurenti la MoonTimeBike. Desi concursul se desfasoara intr-un parc din Bucuresti asta nu-l face mai usor. Pantele care se succed foarte repede si aduna o diferenta de nivel de aproximativ 130 de metri pe tura de 5 kilometri reusesc sa-i puna in dificultate si pe cei mai buni rideri romani. Pe langa aceste aspecte traseul are foarte mult single trail, viraje stranse si elemente urbane care ii sunt adaugate cum ar fi scarile sau…o masina peste care concurentii trebuie sa treaca.

Marii absenti de anul acesta au fost Robert Dobai si Kelemen Arpad ( Arpi a fost la Metal Enduro la Resita unde s-a clasat pe locul 2 ) de la Nomad Merida CST si Vlad Dascalu de la Dinamo BikeXpert Racing Team care au ales sa isi faca un alt program pentru acel week-end desi castigarea acestei curse reprezinta un deziderat pentru cei mai buni rideri romani.

Rezumatul cursei poate fi urmarit mai jos:

Short edit

Cum a fost.Short edit!Primele cadre montate de la MoonTimeBike 2017

Publicată de MoonTimeBike pe Duminică, 15 octombrie 2017

 

Cei mai buni dintre concurenti au parcurs 6 ture. Cel mai rapid s-a dovedit a fi Ede Karoly Molnar de la Dinamo BikeXpert Racing Team. El a fost urmat de castigatorul editiilor 2014 si 2015 ale acestui eveniment, Lucian Logigan de la Scott Geiger Team. Pe locul 3 a sosit Ion Valentin Rosoaga de la Nomad Merida CST. Locurile 4 si 5 au fost ocupate de doi sportivi de la Dinamo BikeXpert Racing Team, Jozef Attila Malnasi si Attila Madaras.

La fete a castigat Eszter Bereczki de la Carcover Oradea. Pe locurile 2 si 3 au sosit doua sportive de la Nomad Merida CST: Salome Bondor si Emese Fodor.

Membri echipei noastre s-au distrat bine de tot: Janos Cherestes locul 60, Victor Gurzun locul 62, Stefan Slavila locul 99, Mihai Stanoiu locul 116, Ionut Mihaiescu locul 126, Marius Diaconescu locul 143 in urma unei accidentari care l-a determinat sa abandoneze.

Felicitarile pentru implicarea in acest eveniment merg spre Kaufland Extreme Games.

Ramane acum doar sa asteptam doar inca un an pentru o noua editie de MoonTimeBike.

Daca doriti sa urmariti in reluare cursa care a fost transmisa LIVE va oferim mai jos un link:

Suntem LIVE la MoonTimeBike 2017

MoontimeBike 2017

Publicată de Prima Evadare pe Sâmbătă, 14 octombrie 2017

 

Credit foto: 2eyes  si Ileana B. Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *