MoonTimeBike 2017 va fi transmis LIVE

Dupa ce in 2016 a luat o pauza MoonTimeBike revine in 2017 cu cea de-a cincea editie. Concursul de MTB care se desfasoara in Parcul Tineretului din Bucuresti va aduna la start cei mai buni 200 de rideri romani. Aceasta editie gazduieste si ultima etapa a Cupei Nationale de XCO ocazie cu care vom afla si cine este castigatorul acesteia.

Traseul a ramas in mare parte asemanator cu cel de la editia din 2015. Diferentele sunt: introducerea unei bucle noi in apropierea zonei de start/finish si eliminarea multor portiuni de sosea din traseu. “Traseul imbina placut elementele urbane cu cele din realitatea montana” a declarat Daniel Sardan, presedintele Nomad Multisport, organizatorul evenimentului din 14 octombrie.

Noutatea absoluta a acestei editii de MoonTimeBike este reprezentata de transmisia LIVE a cursei pe Facebook si YouTube. Detalii gasiti pe site-ul oficial al evenimentului, www.moontimebike.ro.

Ramane sa ne intalnim pe 14 octombrie pe pantele din Parcul Tineretului din Bucuresti la MoonTimeBike 2017 pe traseul in lungime de aproximativ 5 kilometri care aduna o diferenta de nivel de aproape 150 de metri pe tur.

Bike FM va fi acolo!

Mai jos va oferim cateva imagini de la editiile precedente.

Moon Time Bike

Parcul Tineretului va redeveni scena crepusculara a competitiei care aduce la start cei mai buni 200 de mountain bikeri din tara. Se va parcurge traseul deja clasic, presarat cu urcari si coborari abrupte pe iarba, pietris, scari sau obstacole artificiale de 7 ori.Toate detaliile, inscrierea participantilor, a spectatorilor sau fotografilor se face pe site-ul oficial MoonTimeBike.ro

Publicată de MoonTimeBike pe Miercuri, 4 octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *