Cupa Loteriei la MTB

A sosit pe adresa redactiei un comunicat de presa via Biroul de Comunicare si Protocol al Loteriei Romane. Zilele trecute aflasem de anuntarea acestui eveniment insa nu i-am dat atentie din lipsa unei prezentari oficiale. E drept ca si limbajul folosit in comunicare a contribuit la intarirea indoielii. Va prezentam mai jos informarea oficiala:

” Loteria Romana organizeaza o noua competitie pentru iubitorii sportului in aer liber. Loteria Romana are o importanta traditie in promovarea practicarii sportului pentru mentinerea sanatatii.

In premiera, Loteria Romana lanseaza, la inceputul toamnei, in preajma aniversarii a 111 ani de activitate, o noua provocare pentru iubitorii sportului in aer liber: CUPA LOTERIEI ROMANE MOUNTAIN BIKE.

Intr-un cadru natural special, Loteria Romana ofera participantilor la competitia “Cupa Loteriei Romane Mountain Bike”, pe langa numeroase premii si placerea de a face fata unei adevarate aventuri.

Inscrierea participantilor se va face in ziua desfasurarii evenimentului, incepand cu ora 8:00, in parcarea Partiei Cazacu, de unde se va da si startul competitiei. Traseul este de aproximativ 24 de km, jumatate urcare, jumatate coborare.

PARTICIPAREA LA COMPETITIE ESTE GRATUITA !

La competitie sunt asteptati participanti cu varste cuprinse intre 14 ani si peste 50 de ani.

Categoriile de participare sunt urmatoarele:

  • CADETI JUNIORI SI CADETI JUNIOARE 14-17 ani

  • SENIORI SI SENIOARE 18-29 de ani

  • VETERANI I BARBATI SI VETERANI I FEMEI 30 – 49 de ani

  • VETERANI II BARBATI SI VETERANI II FEMEI peste 50 de ani

Loteria Romana va premia primele trei locuri de pe podium, pentru fiecare din cele opt categorii participante. Astfel, locurile I, II si III vor fi premiate cu sume de 500 de lei, 400 de lei si 200 de lei. “

Intre orele 08:00 si 12:00 se vor face inscrierile iar startul va fi, cel mai probabil la ora 12:00.

Va oferim mai jos si extrasul din regulament pentru detalii:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *