Medias Bike Marathon 2017

Am primit in redactie informatii despre un concurs aflat la prima editie care se va desfasura intr-o zona cu trasee foarte frumoase.

” Medias Bike Marathon este un concurs de ciclism Cross Country (MTB) care va avea loc în data de 9 septembrie 2017. Aflat la prima editie, concursul va avea în acest an startul și finișul în municipiul Medias, din județul Sibiu, regiunea Transilvania.

Obiectivul acestui concurs este de a promova o parte din traseele din cadrul Colinelor Transilvaniei, dar si a potecilor din jurul cetatilor fortificate: Richis, Biertan, Atel, Dupus, Copsa Mare – o zona cu un potential deosebit pentru cicloturism.

Ediția din 2017 va avea 3 trasee diferite (25, 42 si 70 km). Traseele scurte sunt adresate începătorilor, iar cei care au mai fost pe podium la alte concursuri de ciclism cu distanțe mai mari de 30 km se recomandă înscrierea la distanțele lungi. Traseul parcurge atât zone special amenajate din rețeaua Colinelor Transilvaniei cât și dealuri cu iarbă, drumuri forestiere, ulițe din vechile sate-cetati fortificate.

Organizatorii concursului ”Medias Bike Marathon” sunt Primaria Mediaş prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș și Asociatia de Turism si Ecologie DIANTHUS cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.

Premierea la traseele de 42 si 70 de km se va face pe 5 categorii de varsta (14-18, 19-29, 30-39, 40-49, peste 50 si elite open), masculin si feminin. Premiile constau in bani si produse de la sponsori.

Taxa de inscriere este 80 RON in luna august, iar din 1 septembrie si la fata locului va fi 100 ron. Primii 300 de inscrisi si confirmati vor primi tricou tehnic.

Mai multe detalli si informatii:

  • www.marathonmedias.ro
  • https://www.facebook.com/MediasBikeMarathon/
  • alexandra@marathonmedias.ro “

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *