Campina Open MTB 2017

Am primit in redactie urmatoarele informatii legate de un concurs de ciclism devenit clasic: Campina Open MTB.

” Ca în fiecare an, concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB, care se va desfășura anul acesta pe data de 2 septembrie, a trezit interesul și entuziasmul pasionaților de pedalat în pădure încă din primele săptămâni de la startul înscrierilor. Astfel, suntem bucuroși să anunțăm că am depășit deja pragul primelor 100 de înscrieri.

Acest lucru se datorează parțial și politicii de tip early booking – în funcție de numărul de participanți înscriși și confirmați, concurenții beneficiază de taxe reduse (primii 50 concurenți = taxă 40 lei; 51-100 = taxa 50 lei; 101-150 = 60 lei; 151-200 = 70 lei; +200 = 80 lei). Deși primele două praguri au fost deja depășite, îi sfătuim pe cei interesați să se înscrie și să-și asigure un loc în concurs la preț redus. Înscrierile se pot face online pe site-ul www.campina-mtb.ro.

Începând cu ediția din anul acesta, Câmpina Open MTB se vă mări cu încă două noi categorii de concurs: Hobby și Fundraiser. Dorim astfel să adresăm competiția unui număr cât mai mare și diversificat de persoane, fie că practică ciclismul doar ca hobby, că sunt amatori, profesioniști ori că doresc să se implice direct în cauza pe care noi o susținem prin organizarea acestui concurs.

Considerăm, de asemenea, că este important de știut și faptul că pe lângă cei 500 de concurenți pe care îi așteptăm la start, s-au înscris deja peste 200 de persoane ce vor fi implicate activ în organizarea și buna desfășurare a concursului, în calitate de voluntari. Aceștia au fost deja împărțiți în echipe, iar în perioada următoare vor urma un curs de prim ajutor premedical pentru a fi cât mai bine pregătiți pentru eveniment.

Contact:

Răzvan Rădulescu

Coordonator Eveniment

Telefon: 0731137516

Email: razvan@campina-mtb.ro | razvan.radulescu@raa.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *