Vee Tire RARAU Challenge – un nou concurs de MTB in Romania

Dupa cum era de asteptat si in anul 2017 au aparut concursuri noi de MTB in timp ce altele au disparut din motive obiective. Cea mai noua aparitie pe scena evenimentelor de MTB a fost anuntata pe 1 august si poarta numele de Vee Tire RARAU Challenge.

Iata cum prezinta organizatorii evenimentul ce urmeaza sa aiba startul in Campulung Moldovenesc la inceputul lunii septembrie:

” În data de 02 septembrie 2017 va invităm să participaţi la Vee Tire RARAU Challange, unul din cele mai frumoase maratoane de MTB din Bucovina.
Concursul urmăreşte promovarea şi dezvoltarea activităţilor sportive în spiritul fair-play, precum şi promovarea celei mai pitoreşti zone din inima Bucovinei, masivul Rarău si Giumalău dar şi a traseelor turistice marcate şi nemarcate care împânzesc aceste masive.
Locul de START/FINISH al maratonului va fi în Piaţa Centrală din oraşul Câmpulung Moldovenesc. Tot aici se va desfăşura festivitatea de premiere. ”

Cunoscand zona in care urmeaza sa se desfasoare concursul stim sigur ca traseele sunt pe placul celor care indragesc acest sport.

Detalii actualizate despre concurs puteti gasi in cadrul evenimentului Vee Tire RARAU Challange creat pe Facebook.

Inscrierile sunt deschise pe www.veetire.ro .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *