Pe 15 si 16 iulie Campulung Muscel devine capitala MTB-ul in Romania

La jumatatea lunii iulie orasul de bastina a lui Razvan Juganaru, sau cum ii spun unii prieteni “Multiplul Razvan Juganaru”, va fi locul de desfasurare a doua curse ce se anunta a fi foarte frumoase: sambata pe 15 iulie un concurs de XCO, “MTB Academy Cup”, iar duminica 16 iulie va avea loc deja clasicul maraton “Trofeul Muscelului – Lpuii Dacilor”.

SAMBATA

A 3-a etapa a Cupei Nationale de XCO  va fi gazduita in acest an de catre MTB Academy Cup, in data de 15 Iulie, in Campulung Muscel. Este sansa  riderilor profesionisti dar si participantilor amatori sa ia cu asalt un traseu tehnic, variat si rapid, marca Razvan Juganaru. La MTB Academy Cup se pun la mijloc puncte importante pentru Clasamentul General Final al Federatiei Romane de Ciclism dar si ocazia perfecta ca orice pasionat de mountain biking sa traiasca experienta unei curse profesioniste.

Inscrierile nu sunt disponibile in ziua concursului. Totusi, inscrierile sunt posibile si dupa inchiderea inregistrarilor online, doar in ziua de vineri, 14 iulie, in intervalul dedicat procedurii de validare a inscrierilor, pana la orele 20:00.

Sportivii din categoria Elite trebuie sa detina o licenta UCI validata.

Sportivii amatori care doresc sa participe in cursa oficiala trebuie sa detina o legitimatie de amatori emisa de Fedaratia Romana de Ciclism pentru anul 2017. Legitimatia se poate obtine si la secretariatul competitiei, doar vineri, in intervalul 12:00-20:00, prin prezentarea documentelor necesare, descrise aici.

Sportivilor amatori le este deschisa si o cursa pentru nelegitimati, +19 ani.

Alte detalii despre concurs gasiti AICI.

DUMINICA

Daca vreti sa cuceriti noi inaltimi atunci trebuie sa va indreptati pasii, dar mai ales rotile, catre Campulung!  La cea de a 5-a editie, evenimentul Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, pregatit de Razvan Juganaru, va deschide portile catre un cadru natural superb, pe trasee ce va taie rasuflarea, atat la propriu cat si la figurat, gata sa va poarte pana intr-unul dintre cele mai inalte puncte atinse in competitiile Riders Club.

Efortul de a urma versantii serpuiti ai masivului Iezer-Papusa prin rampe abrupte si coborari alerte isi va oferi drept rasplata greutatea in peisaje de vis, poteci spectaculoase si paduri racoroase. Cu siguranta nu trebuie sa ratati invitatia la Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului pentru ca veti avea parte de o super aventura pe care trebuie sa o traiti daca va declarati pasionati de MTB!

Alte detalii gasiti despre cursa gasiti AICI.

Sponsorii evenimentelor sunt Isostar, MTB Academy, Ambulanta de biciclete, Bikexpert si PEL-IND FAMILY SRL.

Partener: Primaria Campulung

Bike FM va fi acolo!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *