Parada Micilor Bicicliști – copiii sunt pe primul loc pe 1 iunie

De ziua lor, copiii învață totul despre mersul pe două roți la Parada Micilor Bicicliști.

Parada Micilor Bicicliști, singurul eveniment dedicat micilor pasionați de pedalat, este organizat de Asociația Adevărații VeloPrieteni în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 București și va avea loc joi, 1 Iunie 2017, începând cu ,ora 10.00,  în parcarea Sălii Polivalente – Orășelul Copiilor, București. Sunt așteptați copiii de toate vârstele, indiferent de tipul de bicicletă folosit.

Ajuns la a 3-a ediție, evenimentul este dedicat tuturor copiilor care iubesc bicicleta și senzația de libertate pe care aceasta o oferă. Scopul principal este acela de a-i învăța pe cei mici principiile de bază pentru a deveni viitori bicicliști urbani responsabili, într-un mediu relaxat și plin de veselie. Cu sprijinul partenerilor și al voluntarilor din comunitatea bucureșteană de bicicliști, micii participanții vor învăța care sunt regulile de siguranță pe care trebuie să le respecte în timpul deplasării pe două roți, cum să manevreze bicicleta printre obstacole și mai ales, cum să pedaleze în grup. Fiecare etapă parcursă va fi bifată în Brevetul Micului Biciclist, pe care fiecare participant îl va avea în kit-ul de înscriere, alături de alte cadouri speciale pentru ei.

Feriți de trafic, escortați de agenți de circulație și însoțiți de cei dragi, la ora 12.00, micii bicicliști vor porni într-o adevărată paradă de veselie, culoare și claxoane, prin Orășelul Copiilor. Astfel, vor atrage atenția societății că noua generație de bicicliști se pregătește să reducă poluarea care sufocă orașele României.

Parada Micilor Bicicliști – ediția a III-a

PARADA MICILOR BICICLIȘTI, ediția a III-aDe Ziua Copilului avem liber la pedalat în familie! Te așteptăm la Sala Polivalentă alături de cei mici să sărbătorim Copilăria și joaca prin mișcare. Organizatorii, împreună cu partenerii evenimentului, au pregătit un adevărat festival de culoare și veselie pe două roți, iar la final, totul va fi încununat cu o Paradă prin Orășelul Copiilor. INTRAREA LIBERĂFiecare copil va primi un KIT DE PARTICIPARE, dincare nu vor lipsi cadourile, dar și BREVETUL MICULUI BICICLIST. Brevetul Micului Biciclist cuprinde:- Verificare de siguranță a bicicletei și biciclistului;- Informare și verificare legată de regulile rutiere, drepturile și obligațiile micilor bicicliști;- Traseul de abilități și îndemânare pe bicicletă;- Traseul de deplasare în pluton.Detalii și înscrieri pe pagina evenimentului: goo.gl/QBq4zAUn eveniment organizat de Asociația Adevăraţii VeloPrieteni România cu sprijinul Primăriei Sectorului 4 București. #ParadaMicilorBicicliști2017 #CrestemAziBiciclistiiDeMaine #AdevaratiiVeloPrieteni #ZiuaCopilului2017

Publicată de Parada Micilor Bicicliști pe Duminică, 21 mai 2017

INTRAREA ESTE LIBERĂ.

Accesul este liber, însă pentru o mai bună organizare, înscrierea este obligatorie și se face pe pagina evenimentului, unde se găsesc toate detaliile, Parada Micilor Biciclisti.

Copiii trebuie însoțiți de cel puțin un adult (biciclist sau pieton) și este recomandat să fie echipați cu cască de biciclist și claxon.

În 2016, la a doua ediție Parada Micilor Bicicliști au participat peste 500 de copii cu tot atâția adulți însoțitori, care și-au dovedit abilitățile de bicicliști în probele pe care le-au parcurs pentru a dobândi Brevetul Micului Biciclist.

Asociația Adevărații VeloPrieteni are ca scop promovarea bicicletei ca mijloc de transport alternativ şi modalitate de recreere la toate vârstele, dar și creşterea siguranței în trafic a bicicliștilor și dezvoltarea cicloturismului românesc.

Bike FM va fi acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *