Dinamo BikeXpert Racing Team si-au prezentat planurile pana in … 2020

Dintre toate echipele de ciclism din Romania una a reusit sa se evidentieze si sa se distanteze din toate punctele de vedere, in special pe latura sportiva. Este vorba de Dinamo BikeXpert Racing Team, echipa care si-a prezentat planurile de viitor in cadrul unei conferinte de presa ce a avut loc joi, 18 mai 2017 in incinta Clubului Sportiv Dinamo.

S-a punctat in repetate randuri importanta prezentei Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokio in 2020 la disciplina XCO, obiectiv pentru care echipa deja se antreneaza in vederea acumularii de puncte necesare calificarii. Divizia Elite a echipei a primit anul acesta un ajutor fantastic prin persoana lui Vlad Dascalu, sportiv ce a obtinut rezultate deosebite pentru Romania si anul trecut in Campionatele Mondiale de XCO despre care am scris AICI.

Un alt aspect la care se lucreaza intens in cadrul Dinamo BikeXpert Racing Team este descoperirea de tineri talentati care sa constituie o baza de selectie pentru viitorii cadeti si juniori din lotul national. De acest lucru se ocupa Razvan Juganaru, antrenorul echipei, care prin intermediul MTB Academyare posibilitatea de a cunoaste foarte multi copii care vor sa invete sa mearga foarte bine cu bicicleta, iar dintre acestia poate selecta o parte pentru Dinamo BikeXpert Racing Team, urmand ca de acolo, cei mai buni, sa mearga la lotul national si sa reprezinte Romania la competitii de nivel national si international.

Dinamo BikeXpert Racing Team prin seriozitatea si determinarea de care a dat dovada in cei 5 ani de activitate a putut nu doar sa-si consolideze relatia cu sponsorii, fara de care ar fi foarte greu sa dezvolte calitatea ciclismului romanesc, dar reuseste in fiecare an sa trezeasca interesul unor companii puternice care vor sa se sprijine demersurile echipei. Cei mai noi sponsori ai echipei sunt Superbet si Banca Transilvania, iar Goldnutrition Romania vine in completare pe partea de nutritie, energizare si hidratare. Alaturi de echipa raman si partenerii cu traditie: BikeXpert, IMD, MEGA IMAGE, VALROM INDUSTRIE, MegaconstructKeroBike, Rudy Project Romania, HABAU, Bellotto, Endava, CUBE Bikes, AgroBrava, Suunto Romania si Cyclops.Gr.

Echipa Dinamo BikeXpert Racing Team este formata din:

Elite: Karina Bonta, Alexandru Stancu, Attila Madaras, Razvan Juganaru

U23: Ede Molnar, Attila Malnasi, Vlad Dascalu, Levente Bartha

Juniori: Karina Kubat, Tudor Cazaceanu, Alexandru Belgiu, Paul Georgescu

Cadet: Eduard Kubat

In cadrul conferintei de presa au luat cuvantul:

  • Cătălin Sprinceană- team manager Dinamo- BikeXpert Racing Team
  • George Cosac- vicepresedinte C.S. Dinamo
  • Monica Iagăr- presedinte C.S. Dinamo
  • Răzvan Jugănaru- antrenor Dinamo-BikeXpert Racing Team
  • Augusta Dragic- Superbet
  •  Foto credits: Traian Olinici Sports Photographer

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *