In week-end mergem la Maratonul Vinului 2017

In acest week-end, sambata, pe 13 mai se va desfasura cea de-a saptea ediţie a  Maratonului Vinului, primul concurs de MTB cu scop caritabil din Romania. Si in acest an MARVIN va avea loc în localitatea Urlaţi din judeţul Prahova, printre dealurile, podgoriile şi cramele din zonă. Startul se va da la ora 10.00 AM pentru copiii mici si la ora 11.00 AM pentru adulti si copiii mai mari. Doar doua zile mai sunt deschise inscrierile on-line, AICI.

Cursa este de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. De mentionat ar fi ca la aceasta editie, la km 6,2 va fi adaugata o bucla ce include cel mai inalt varf din zona si o belvedere.

Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca şi la editia de anul trecut participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18km, fără cronometraj şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Si anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copiii mici vor participa pe un traseu de cca. 4 km, special amenajat în împrejurimile orasului Urlaţi şi prin gradina conacului Bellu, în timp ce copiii mari vor putea lua startul pe tura de 18 km.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.

Încă din primul an, Maratonul Vinului a dorit să îmbine promovarea ciclismului ca stil de viaţă sănătos şi ecologic cu acţiunea caritabilă, donând o parte din profitul obţinut de pe urma evenimentului Fundatiei Bucuria Ajutorului din Urlati.

Goldnutrition Romania ne ajuta sa ne facem planul de nutritie pentru MaratonulVinului!
Pe 13 Mai, Gold Nutrition Romania ne pune la dispozitie bautura izotonica Gold Drink, atat pe traseu cat si la Finish!
Mai mult decat atat vom putea testa gelurile Extreme, oferite in kit-ul de concurs.

Ne vedem pe 13 mai la Urlati.

Bike FM va fi acolo!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *