Orban Gabi Show – sau ce se intampla cand atasezi o bicicleta unui biketrial rider

I-am vazut de foarte multe ori la diverse evenimente si ne-au fascinat cu trick-urile lor. Ne-au facut sa visam ca putem zbura cu bicicleta asemeni lor dar odata ajunsi acasa ne-am dat seama ca e mult mai greu decat era atunci cand ii priveam. Ei sunt biketrial rideri si consuma nenumarate ore pentru a putea oferi un spectacol complex pe doua roti.

Unul dinre ei, poate cel mai cunoscut biketrial rider din Romania, este Orban Gabi. A muncit mult pana sa puna pe picioare propriul spectacol, Orban Gabi Show, insa acum are toate elementele pregatite si poate ajunge oriunde ii sunt solicitate abilitatile.

” Sunt Orban Barra Gabor si practic sportul de 15 ani. Imi face o placere deosebita sa impresionez publicul spectator prin demonstartiile mele. Pana acum am performat in peste 100 de show-uri. Ma pot adapta la concepul evenimentului, indiferent daca se desfasoara indoor sau outdoor.”

Iata-l in actiune:

Iata si cateva dintre performantele realizate de Gabi Orban:

In cazul in care doriti sa aveti o reprezentatie Orban Gabi Show in cadrul unui eveniment e foarte simplu: el vine cu toate elementele de care are nevoie si pe care le poate adapta la fata locului, are sistem de sonorizare, MC, poate amenaja traseul pe gazon, pavaj, beton, etc. Are nevoie doar de acces la electricitate si un spatiu liber.

In anul 2016 agenda Orban Gabi Show a fost destul de incarcata:

Ne ramane sa-l “vanam” si sa ne bucuram de reprezentatiile lui si in 2017. 🙂

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *