SUUNTO Spartan Sport Wrist HR a fost lansat

Suunto Spartan Sport Wrist HR a fost lansat oficial. Acesta combina promitator masurarea optica a batailor inimii la incheietura mainii cu o constructie rezistenta.

Lansarea acestui model coincide cu aducerea la zi a softului, adaugand un grafic cu intervalele antrenamentului si graficul altitudinii antrenamentului.

Cel mai nou membru al colectiei SUUNTO Spartan va monitoriza permanent activitatea sportivului ( inclusiv in perioadele de somn ), numarul de pasi, rata de ardere a caloriilor, astfel incat sa ofere date mult mai precise si mai complexe cu referire la recuperare. In functie de valorile inregistrate in timpul antrenamentelor acum va fi mult mai usor sa fie luate decizii referitoare la nutritie.

Actualele update-uri au imbunatatit functiile de GPS, altitudinea si presiunea atmosferica, dar si posibilitatea de a urmari activitatea in ultimele 30 de zile.

Noul Suunto Spartan Sport Wrist HR va putea fi conectat si la o centura de puls daca situatia o va cere.

 

Imaginile de mai jos va vor oferi mult mai multe detalii:

 

Suunto Spartan Sport Wrist HR este fabricat manual in Finlanda. Bateria are o durata de viata de aproximativ 12 ore pentru o incarcare. Ecranul color tactil este foarte rezistent iar contrastul puternic rezolva problemele de vizibilitate chiar si cand soarele este foarte puternic.

Noul Suunto Spartan Sport Wrist HR este disponibil in trei variante de culoare: negru, albastru si Sakura ( roz ). Mai multe detalii despre acest model gasiti pe suunto.com/spartansportwristhr.

Pentru a intelege mai bine nevoile sportivilor cei de la SUUNTO organizeaza o intalnire cu acestia.

Asadar, intre 5 si 7 mai, la Helsinki vom asista la nasterea unei noi credinte: SUUNTOismul. 🙂

Iata cum a fost la intalnirea precedenta:

De acum nu ne ramane decat sa ne monitorizam toate miscarile. Cu SUUNTO.

Ceasul se poate achizitiona in Romania de la New Sport Solutions SRL.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *