Adrian Dumitru pedaleaza din acest sezon alaturi de Vee Tire Team Romania

Vee Tire Team Romania isi intareste incepand din acest sezon echipa. Adrian Dumitru s-a alaturat oficial echipei care are sediul central in Suceava. Anuntul a fost facut la finalul Salonului Bicicletei, eveniment in cadrul caruia am avut posibilitatea de a face cunostinta cu o gama foarte mare din gama premium de anvelope Vee Tire.

Adrian Dumitru a cochetat cu ideea de a face parte din Vee Tire Team inca de la inceputul anului cand a participat alaturi de echipa la Snow Bike Festival. Noi am intuit inca de pe atunci va exista si o colaborare oficiala si am scris in acest articol.

Iata-l in imaginea de mai jos alaturi de Vee Tire Team: Ciprian Calancea ( ciclist ), Dinu Valeanu ( owner DimSim Anvelop – principalul sustinator al echipei ) si Adrian Pasnicutu ( team manager Vee Tire Team ).

L-am intrebat pe team manager-ul Vee Tire Team Romania, Adrian Pasnicutu, care sunt asteptarile in ceea ce-l priveste pe Adrian Dumitru in acest sezon. Iata ce ne-a raspuns: ” In primul rand noi nu punem presiune pe sportivii din echipa. Desigur ca ne dorim ca Adrian sa aiba o evolutie foarte buna alaturi de noi, ne asteptam chiar sa aiba cele mai bune rezultate din cariera de pana acum, dar fara sa fortam nimic. Suntem pregatiti sa-i oferim toata sustinerea de care are nevoie. Iar daca lucrurile vor merge bine in ceea ce priveste pregatirea lui e foarte posibil sa il vedem pe podium la Campionatele Nationale de XCO si XCM. Depinde de felul in care se va pregati. Adrian este un sportiv foarte talentat de aceea ne-am dorit sa faca parte din echipa Vee Tire Team si ne bucuram foarte mult sa-l avem alaturi de noi.”

Felicitari Adi pentru alegerea facuta. Iti dorim sa ai picioare de otel. Ca anvelopele sunt traznet! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *