Absa Cape Epic 2017 – a patra etapa

Etapa cu numarul 4 este una dintre cele mai grele etape dar nu cea mai grea. La fel ca in zilele precedente startul se va da la ora 07:00.

Este cea mai lunga etapa dintre cele 8, incluzand si prologul. Traseul masoara 112 kilometri si are o diferenta de nivel de 2150 de metri.

Transmisia live a cursei va putea fi urmarita pe www.cape-epic.com. Organizatorii anunta ca aceasta va incepe la ora 09:30 astazi dupa ce ieri au fost ceva probleme.

Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team sunt pe locul 33 in clasamentul general.

Iata cum arata in cateva imagini aceasta etapa:

Vom reveni cu amanunte.

10:35 – La al 3 lea punct de alimentare cursa era condusa de echipa Kansai Plascon ( Hector Leonardo Paez Leon si Max Knox ). Nino Schurter/Matthias Stirnemann de la SCOTT SRAM MTB Racing se aflau in spatele lor la 45 de secunde. Impreuna cu ei au venit si colegii lor de echipa Michiel Van der Heijden si Andri Frischknecht de la SCOTT SRAM Young Guns ceea ce inseamna ca vor colabora in incercarea de a castiga aceasta etapa.

10:48 – Temperatura a ajuns deja la 27 de grade Celsius. Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team inca nu au ajuns la ultimul punct de alimentare.

10:58 – Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team erau in pozitia 34 la ultimul punct de alimentare. Rezulatul e provizoriu.

11:20 – A patra etapa de la Absa Cape Epic 2017 a fost castigata de SCOTT SRAM Young Guns ( Michiel Van der Heijden si Andri Frischknecht).  Pe locul 2 s-au clasat  Nino Schurter/Matthias Stirnemann de la SCOTT SRAM MTB Racing. Cei patru sportivi de la SCOTT SRAM au trecut impreuna linia de sosire asa ca n-am avut ocazia sa vedem un sprint pe final de cursa. Putem spune ca Nino Scurter le-a facut cadou aceasta victorie colegilor de echipa.  Pe locul 3 s-au clasat Cannondale Factory Racing XC ( Manuel Fumic si Henrique Avancini ). Asteptam rezultatele finale pentru a vedea cat a influentat aceasta victorie clasamentul general. In rezumatul pe care il vom publica in aceasta seara vom analiza care este situtia in clasament, la masculin si feminin, cu 3 etape inainte de finalul Absa Cape Epic 2017.

11:22 – Christoph Sauser si Jaroslav Kulhavy de la Investeg Songo Specialized doar in pozitia a patra azi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *