Absa Cape Epic 2017 – rezumatul etapei numarul 3

Astazi s-a desfasurat ce-a de-a treia etapa din Absa Cape Epic 2017. Finalul acestei etape ne-a condus la mijlocul acestui concurs desi, partea mai lunga acum urmeaza. Mai sunt inca 4 etape care insumeaza 384 de kilometri cu o diferenta de nivel de 8350 de metri.

A treia etapa a masurat 78 de kilometri cu o diferenta de nivel de 1650 de metri.

Pentru astazi prognoza anunta 39 de grade Celsius. Inca o zi fierbinte in care concurentii au fost nevoiti sa indure caldura Africii de Sud. La ora 07:00 s-a dat primul start.

Sportivii romani Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team au terminat aceasta etapa pe locul 39. In clasamentul general ei coboara o pozitie pana pe 33 .

Transmisia live nu prea a mers astazi. De fapt am avut doar cateva imagini din timpul cursei. Am prins finalul si l-am vazut pe Nino Scurter cum a trecut primul linia de sosire insa co-echipierul sau, Matthias Stirnemann, nu a sprintat suficient de puternic asa ca etapa a fost castigata de cei care au venit in pozitia a doua, respectiv a treia, Christoph Sauser si Jaroslav Kulhavy de la Investeg Songo Specialized. Pe locul 2 s-au clasat Nino Schurter/Matthias Stirnemann de la SCOTT SRAM MTB Racing. Pe locul 3 au sosit Centurion Vaude 2 ( Nicola Rohrbach si Daniel Geismayr ) . Echipa Cannondale Factory Racing XC ( Manuel Fumic si Henrique Avancini ) au sosit in pozitia a patra.

Iata cum a fost:

Pentru unii a fost nu doar greu, ci si complicat:

Nici azi n-au lipsit peisajele:

 

Situatia la feminin in etapa de azi este urmatoarea: Sabine Spitz si Robyn de Groot de la Ascendis Health au terminat primele etapa. La Prolog s-au clasat pe primul loc iar de atunci au venit, in prima si a doua etapa, pe locul 2.  Ele au fost urmate foarte aproape de castigatoarele etapei de ieri Esther Suss si Jennie Stenerhag de la Meerendal CBC. Pe locul 3 au venit Hansgrohe Cadence OMX Pro ( Mariske Strauss si Annie Last ).

Rezumatul video al etapei arata cam asa:

Asa va arata etapa de maine:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *