Absa Cape Epic 2017 – a doua etapa – UPDATE

 

Pentru astazi este programata cea de-a doua etapa a celui mai important concurs de MTB pe etape din lume, Absa Cape Epic.

Organizatorii au amenajat un traseu de 102 kilometri cu o diferenta de nivel de 2350 de metri. Daca luam in calcul aceste cifre am putea spune ca aceasta etapa este la fel ca cea de ieri.

Trasmisia live a cursei va putea fi urmarita pe www.cape-epic.com.

Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team, reprezentantii Romaniei la acest eveniment urmeaza sa ia startul alaturi de cei mai buni rideri din lume pentru a treia zi consecutiv. Ieri se aflau pe locul 30 la general. Speram sa-si imbunatateasca sau macar sa-si consolideze aceasta pozitie.

Iata cum va fi:

1 down, 6 to go. Pay close attention, this is what you'll be facing in the #Untamed, tomorrow.

Publicată de Cape Epic pe Luni, 20 martie 2017

Vom reveni cu amanunte.

LATER EDIT: Datorita conditiilor meteo, caldura foarte mare si umiditate crescuta, organizatorii au decis sa scurteze aceasta a doua etapa de la Absa Cape Epic 2017. Traseul a fost scurtat cu 40 de kilometri. Asta inseamna ca riderii vor avea de parcurs 62 de kilometri cu aproximativ 1500 de metri diferenta de nivel.

09:20 – Cursa era condusa de cvartetul Manuel Fumic/Henrique Avancini de la Cannondale Factory Racing XC si Nino Schurter/Matthias Stirnemann de la SCOTT SRAM MTB Racing. Acestia au fost prinsi de Christoph Sauser si Jaroslav Kulhavy de la Investeg Songo Specialized dupa o urmarire de aproximativ 50 de minute.

09:33 – A doua etapa de la Absa Cape Epic 2017 a fost castigata de Investeg Songo Specialized ( Christoph Sauser si Jaroslav Kulhavy ) care si-au luat revansa dupa prima etapa in care din cauza unei pene n-au putut castiga. Pe locul 2 au sosit SCOTT SRAM MTB Racing ( Nino Schurter si Matthias Stirnemann ), iar pe 3 s-au clasat castigatorii etapei de ieri Cannondale Factory Racing XC ( Manuel Fumic si Henrique Avancini ). Toti cei 6 rideri au sosit la distanta de 1-2 secunde.

Tudor Oprea si Logigan Lucian de la Scott Geiger Team termina etapa de asta zi pe 35. In clasamentul general sunt in continuare pe locul 31.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *