Absa Cape Epic 2017 – Romania este reprezentata de Tudor Oprea si Lucian Logigan

Ieri a inceput ABSA Cape Epic 2017, cel mai important concurs pe etape din lume. Romania este reprezentatata de Tudor Oprea si Logigan Lucian de la Scott Geiger Team care la prologul de ieri ( 26 de kilometri cu 750 de metri diferenta de nivel )s-au clasat pe locul 31 din cele 658 de echipe care au incheiat cursa.

Astazi ii asteapta prima etapa din cele 7: 101 kilometri cu 2300 de metri diferenta de nivel.

Iata ce-i asteapta:

Now that you have had a taste of the #Untamed African MTB, here's what's in store for you tomorrow in Stage 1!

Publicată de Cape Epic pe Duminică, 19 martie 2017

Bafta, Tudy! Bafta, Luci!

It begins on Sunday. The #Untamed African MTB race is ready, are you?

Publicată de Cape Epic pe Luni, 13 martie 2017

 

Ne pare rau ca BikeXpert Racing Team a ratat competitia din acest an din cauza accidentarii in timpul cantonamentului din Turcia. Insa Catalin Sprinceana si Hans Comyn ( primul accidentat foarte serios ) au timp sa se recupereze si sa se antreneze pentru editia din 2018 a acestui concurs.

Vom reveni cu amanunte.

Later edit: Prima etapa a fost castigata de echipa Cannondale Factory Racing XC ( Manuel Fumic si Henrique Avancini ) care au preluat comanda cand, din grupul de conducere format din patru rideri, cei doi membri ai echipei Investeg Songo Specialized ( Christoph Sauser si Jaroslav Kulhavy ) primul a avut o pana. Au fost nevoiti sa opreasca iar in timp ce rezolvau problema au fost depasiti de SCOTT SRAM MTB Racing ( Nino Schurter si Matthias Stirnemann ). Cateva minute mai tarziu cei de la Investeg Songo Specialized au revenit in pozitia secunda pe care au si incheiat prima etapa de la Absa Cape Epic 2017. Un Stirnemann obosit a tinut echipa SCOTT SRAM MTB Racing un pic in spate, dar chiar si asa ei au terminat pe cea de-a treia pozitie.

Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team au terminat cursa de astazi in pozitia 31. Felicitari! Asteptam sa ne povestiti in aceasta seara in transmisia live de pe Facebook de pe pagina Scott Geiger Team cum a a fost aceasta etapa.

Pe www.cape-epic.com sunt transmise live toate etapele acestui concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *