Dinamo BikeXpert Racing Team isi consolideaza pozitia pentru sezonul urmator

Anul 2016 se incheie cu o veste foarte buna pentru ciclismul romanesc: Vlad Dascalu va concura in sezonul 2016 pentru echipa Dinamo BikeXpert Racing Team si, implicit, pentru Romania. Sportivul in varsta de 19 ani a ales ca in sezonul urmator sa concureze pentru o echipa din tara lui de origine. Astfel, in 2017, Vlad Dascalu renunta la colaborarea cu echipa spaniola Baque Capos BH si se alatura uneia dintre cele mai puternice echipe din Romania.

In 2016 Vlad a reprezentat Romania la Campionatele Mondiale de Mountain Bike Cross Country de la Nove Mesto na Morave, si a reusit cea mai buna clasare a unui sportiv roman la categoria sa de varsta. Despre cum a fost cursa din Cehia pentru reprezentantii Romaniei am scris aici.

Team managerul Dinamo BikeXpert Racing Team, Catalin Sprinceana, referitor la aceasta mutare a declarat intr-un interviu pentru televiziunea nationala urmatoarele: ”Este un băiat talentat, extrem de ordonat și muncitor. Este exact profilul de rider pe care ni-l dorim”.

Aceasta nu este singura noutate de la Dinamo BikeXpert Racing Team pentru sezonul urmator. Echipa isi pregateste viitorul facand “achizitii” din randul juniorilor.

Alexandru Belgiu din Orsova  a fost confirmat ca membru al echipei pentru 2017, iar pentru fratii Kubat, Eduard si Karina, in varsta de 14 respectiv 17 ani, din Brasov asteptam confirmari oficiale.

Avand in vedere ca Dinamo BikeXpert Racing Team are o dinamica necontenita asteptam sa aflam ce surprize ne va mai oferi echipa in sezonul urmator.

      

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *