RUNFEST – Fuga pe uliță – 19 noiembrie 2016

O cursă de toamnă cu voie bună, motive și gusturi românești pe 19 noiembrie 2016, ora 11:00 in parcul Herăstrău.

Ce ar fi dacă ați putea să lăsați liber copilul din voi să alerge, să se bucure, fără nicio piedică, fără griji? Echipa MPG și-a propus să vă dea ocazia să vă bucurați de toate acestea pe 19 noiembrie 2016 printr-o cursă antrenantă și distractivă, cu o atmosferă deosebită în care redescoperim tradiții și gusturi românești, care să închidă într-un mod creativ și vesel sezonul de alergare RUNFEST: Fuga pe uliță!
Toți ne aducem aminte cu drag de vremurile copilăriei, când ne-am bucurat din plin de libertatea de mișcare și am zburdat pe ulițe și prin natură, când mirosurile de plăcinte și alte bunătăți umpleau bucătăria casei. Dorim să reînviem acele momente dragi și să vă oferim o experiență frumoasă și inedită, care să combine în mod inspirat amintirea acelor ani cu pasiunea pentru mișcare și cu tradițiile românești.

Sub denumirea Fuga pe uliță, cel mai nou eveniment din seria RUNFEST, susținut de Mega Image prin Gusturi românești, vă invită să vă bucurați cu mic și cu mare de o porție sănătoasă de alergare combinată cu diverse provocări și surprize frumoase.
“Susținem cu bucurie acest eveniment care recreează într-un mod atât de frumos atmosfera autentică și momentele copilăriei. Este o atmosferă plină de veselie în cea mai pură formă și de bunătăți. Suntem suținători activi al unui stil de viață sănătos și credem că putem să avem și astăzi gustul bun al fructelor proaspete culese din grădina bunicilor sau al plăcintelor cu brânză abia scoase din cuptor. Astfel, susținem această inițiativă prin brandul nostru propriu Gusturi Românești, pe care l-am creat special pentru a aduce gusturi bune, de odinioară, de care ne bucurăm mereu când le redescoperim”, a declarat Adrian Nicolaescu, Vicepreședinte Marketing în cadrul Mega Image.

test
Toată povestea este pusă la cale pe 19 noiembrie, la ora 11:00, în parcul Herăstrău, din București, pe un traseu unic de 5 kilometri, deschis tuturor participanților indiferent de abilități, începând de la vârsta de 6 ani. Traseul va fi amenajat pe aleile parcului Herăstrău, cu punctul de Start în zona Expoflora, urmând ca acesta să treacă prin Insula Trandafirilor, apoi să se continue pe Aleea Michael Jackson și pe lângă debarcader, oferind pe parcurs o priveliște frumoasă a lacului. Și, pentru că ne-am propus ca această zi să fie una specială, vom împleti firul poveștii cu motive tradiționale și cu un mix de ingrediente care să vă ofere o experiență distractivă și interactivă “audio-olfacto-vizual”. În zona de Start a evenimentului veți descoperi o atmosferă plină de voie bună și veselie, precum și elemente traditionale și Gusturi românești.
Pachetul de participare pe care îl va primi fiecare concurent include: un tricou tehnic personalizat RUNFEST – Fuga pe uliță, cu un design original și atractiv, inspirat din motive populare; număr de concurs; medalie de Finisher; voucher cu discount special la Running Warehouse Europe; baton Isostar; o porție de paste Barilla, nr. 1 în Italia, în sos Barilla, sau o porție de fasole cu ciolan, la alegere; un pahar cu vin fiert pentru participanții de +18 ani, la finalul concursului; alte produse asigurate de sponsori. La acesta se adaugă toate serviciile oferite în cadrul evenimentului, precum și atmosfera energizantă specifică conceptului Sportainment promovat de MPG: amenajare zonei de Start/Finish; amenajarea și marcarea traseului; punct de informații și de ridicare de pachete; puncte de alimentare și de hidratare la Start și pe traseu; comunicații și intervenții de urgență; asistență medicală și ambulanță; vestiar și garderobă; servicii de catering; fotografii în zona de Start/Finish a competiției și pe traseu, precum și filmul oficial al cursei; muzică potrivită temei concursului și MC pe durata evenimentului, precum și alte servicii și oferte speciale din partea sponsorilor și partenerilor.

Înscrierile sunt deschise online pe pagina evenimentului de pe platforma RUNFEST – www.runfest.ro, ultima zi de înregistrare fiind miercuri, 16 noiembrie 2016.

Cursa este una necompetitivă, iar la final participanții au ocazia să câștige diferite premii la tombolă.
Vă așteptăm să dați curs acestei invitații inedite și să lăsați să zburde liber copilul din voi. 3, 2, 1… hai, la fugă!
Concursul RUNFEST – Fuga pe uliță este susținut de Mega Image prin brandul Gusturi românești, în calitate de partener oficial. Evenimentul beneficiază și de sprijinul Running Warehouse Europe, partener shop, alături de sponsorii oficiali Barilla, Isostar, Wim Bosman și de sponsorii iNES Group, Nomasvello, Toortitzi și Gustare Nevinovată. Totodată, sprijină realizarea evenimentului Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Primăria Municipiului București, Asociația “Zsolt Gyongyossy, educație prin sport”, SANADOR, Urban SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență și Brigada de Voluntari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *