Haiduci si Domnite 2016 – frigul si ploaia nu i-au oprit

Peste 1.100 de participanți s-au bucurat de aventura ciclistă la Haiduci și Domnițe

La Moara Vlăsiei soarele a ieșit puțin din nori duminică, 25 septembrie 2016, când dădeau zorii zilei, doar cât să îi salute pe cicliști și să le ureze spor la pedalat în cursele ce urmau să înceapă la concursul Haiduci și Domnițe. Chiar dacă vremea nu a fost tocmai ideală pentru explorat natura în voie și nici gradele din termometru nu a fost generoase, sutele de domnițe și haiduci nu s-au lăsat intimidați ușor și au dat startul cu zâmbetul pe buze competiției cu numărul 11 din calendarul Riders Club 2016.

riders-club_haiducidomnite-2016_foto-rares-gireada-2

 Povestea de toamnă s-a scris pe trei trasee la ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, susținut de Gatorade, care au fost desenate pe cărările pădurii Surlari, în împrejurimi dar și pe malul lacului Moara Vlăsiei. La prima oră au luat startul începătorii și copiii de la cursele Family. Apoi, ceva mai târziu, marea parte a concurenților a plecat în cursă, unii având chiar și accesorii pe măsură, încercând să reînvie ceva din imaginea vechilor haiduci.  Zeci de strigăte de încurajare și graba de a prinde cele mai bune poze i-au ținut ocupați pe susținătorii cicliștilor, veniți și ei în număr mare la Moara Vlăsiei. În total, peste 1.100 de participanți, concurenti și susținători, s-au bucurat de această ieșire în natură și, mai ales, de una dintre cele mai frumoase competiții din calendarul Riders Club.

riders-club_haiducidomnite-2016_foto-rares-gireada-4

Rezultatele concursului de ciclism Haiduci și Domnițe 2016 le puteți găsi publicate online și accesa direct prin click aici. În curând, sute de poze care au surprins momentele frumoase sau pline de concentrare trăite de concurenți, dar și atmosfera evenimentului vor fi publicate în albume pe pagina Facebook Riders Club.

riders-club_haiducidomnite-2016_foto-rares-gireada-3

 Ediția a 4-a a evenimentului Haiduci și Domnițe, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost susținută de Gatorade și de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alături de sponsorii oficiali BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Cursele Family, pentru copiii cu vârste între 5 și 12 ani, au fost susținute de BCR. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Toortizi, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată, Pure Shapes și Luca Way. Concursul a beneficiat de suportul partenerilor URBAN SA, ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Romsilva și Registrul de Biciclete.

Urmăriți ce aventură de ciclism va mai avea loc în 2016 pe www.ridersclub.ro!

Credit foto: Rares Gireada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *