BikeXpert Alpine Challenge 2016 – din nou succes pe toate planurile

Eforturile facute de Primaria Orasului Pucioasa in colaborare cu BikeXpert Racing Team au dat roade si la aceasta a 3-a editie a BikeXpert Alpine Challenge.

Aceasta a treia editie se anunta a fi un succes si datorita prognozei meteo care nu doar ca s-a anuntat a fi perfecta pentru pedalat, dar a si ramas neschimbata si in ziua concursului. Poate a fost chiar un pic prea cald pentru unii dintre concurenti.

Toti participantii la acest eveniment s-au declarat foarte incantati nu doar de alegerea zonelor pe care le-au traversat traseele, ci si de felul in care acestea au foat marcate.

Copiii cu varste cuprinse intre 05 si 10 ani au avut de parcurs un traseu de 800 de metri amenajat pentru ei in parcul din Pucioasa. In functie de varsta au avut de parcurs una, doua sau trei ture. Imediat dupa ce s-a incheiat concursul lor a fost organizata o festivitate de premiere unde pe langa cei de pe podium au fost premiati si ceilalti participanti la aceste categorii de varsta.

Tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 18 ani li s-a pus la dispozitie un traseu care, daca e sa-l comparam ca distanta si diferenta de nivel, a fost ceva mai greu decat cel de la semi-maraton. Traseul lor a fost practic prima parte din traseul de la maraton/semi-maraton si ultima parte a acestuia. Lungimea acestuia a fost de 16 kilometri cu o diferenta de nivel de 500 de metri. Cel mai rapid concurent care a parcurs acest traseu este Alexandru Belgiu din Orsova. Pe locul 2 a sosit Valentin Vasiloiu, iar pe 3 s-a clasat Mihai Stefan Ciufu de la Dinamo BikeXpert Racing Team.

Traseul de semi-maraton a pus la dispozitia concurentilor 39 de kilometri si o diferenta de nivel de 1000 de metri. Primul sosit de pe acest traseu este Andrei Cojanu de la Sport Guru BCR Racing Team, pe 2 s-a clasat Levente Bartha de la Dinamo BikeXpert Racing Team, iar pe 3 a sosit Marian Frunzeanu unl dintre cei mai talentati ciclisti/antrenori din Romania.

14329943_555627987972599_8852027218517507952_n

Primii 5 concurenti sositi de pe traseul de maraton sunt: Attila Madaras de la Dinamo BikeXpert Racing Team. Locul 2 a fost castigat la sprint final de care Kelemen Arpad de la Nomad Merida CST care a venit inaintea lui Attila Malnasi de la Dinamo BikeXpert Racing Team. Locul 4 s-a clasat Alexandru Stancu de la Dinamo BikeXpert Racing Team. Si locul 5 a fost castigat la sprintul final de Razvan Juganaru antrenor/ciclist la Dinamo BikeXpert Racing Team care a reusit sa-l invinga pe Lucian Logigan de la Scott Geiger Team.

Prima fata sosita de pe traseu este Karina Bonta de la Dinamo BikeXpert Racing Team care probabil ar fi pedalat cu viteza mai mare daca ar fi stiut ca la festivitatea de premiere va fi asteptata, in afara de prima treapta a podiumului, de o foarte frumoasa cerere in casatorie. Aceasta i-a spus “DA!” team-manager-ului Dinamo BikeXpert Racing Team, Catalin Sprinceana. Le dorim casa de piatra! Si picioare puternice, desigur!

14316828_555485931320138_1509300984207353327_n

Felicitari organizatorilor – BikeXpert Racing Team, sponsorilor – Heidelberg Cement, BikeXpert, IMD si Primariei orasului Pucioasa si partenerilor – Allianz Tiriac, Barilla, Bellotto, Origo, SUUNTO, Mega Image, Isostar, Hotel Ceres, Musette, Apa Campina, Monte Bianco. Felicitari pentru implicarea activa in organizarea competitiei primarului  si vice-primarului Orasului Pucioasa, domnii Constantin Ana si Dan Sprinceana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *