Primul joc de masa de triatlon din România!

“Triathlon Series” este primul dintr-o serie de board game-uri destinate sportivilor amatori și e un joc care încurajează întâlnirile prietenilor preocupați de aceleași subiecte: de la cum ne antrenăm până la ce înseamnă un life-style sănătos, fie că e vorba de mâncare, relații, stress management sau brain fitness. De astăzi, “Triathlon Series”, primul produs profesionist de acest fel dezvoltat la nivel european, este disponibil pe www.afterracegames.com.

Cine suntem

AfterRace este un creative shop ce își concentrează activitatea pe ceea ce înseamnă fun în viața noastră de după antrenamente. Cu alte cuvinte, ne propunem să unim două lumi – înainte și după sport – și să transformăm totul într-o experiență care să-ți placă și să te provoace. Oricare ar fi sportul tău preferat – ciclism, alergare, înot, yoga sau box – AfterRace e soluția de divertisment potrivită pentru tine.

Despre “Triathlon Series”

“Triathlon Series” este un “turn based game”. Ești un triatlet amator, ce încearcă să găsească timpul necesar pentru a se antrena, precum și pentru a-și găsi starea mentală și energia de care are nevoie ca să ducă la bun sfârșit competiția cu un rezultat cât mai bun.
Îți antreneazi skillurile sportive necesare (înot, ciclism, alergare), dar și pe cele interne (energie, mindfulness) și ești pus în situația de a-ți stabili strategia și de a alege modalitățile potrivite pentru a valorifica oportunități pe care ți le oferă diverse evenimente, într-un anumit moment.
Alegerile, felul în care îți gestionezi resursele de timp, îți dozeazi energia și îți menții motivația la un nivel ridicat, la fel ca și nivelul de pregătire fizică, au influență directă asupra performanței tale pe durata competiției și fac diferența în clasament. Dacă te antrenezi susținut, îți construiești inteligent tacticile și știi să faci echipă cu tine însuți, ai șansele cele mai mari să urci pe podium.

Se spune că triatlonul nu construiește caractere, ci le pune în valoare

Jocul este construit pe ideea că ai în tine puterea necesară să faci față competiției. Cu fiecare antrenament, devii o versiune mai bună a ta, iar fiecare energie inteligent dozată te ajuta să răspunzi provocării de a-i depăși pe ceilalți și, înainte de toate, pe tine însuți.
“Find your Inner TRI” este ceea ce “Triathlon Series” te îndeamnă și te susține să faci, fie că ești sportiv amator, iubești sportul sau pur și simplu vrei să-ți petreci timpul cât mai cool, atunci când ești împreună cu prietenii.
Triathlon Series este disponibil pe www.afterracegames.com, cu un preț special de lansare în perioada 10 septembrie-10 octombrie 2016 și poartă semnătura unei echipe de creativi români, construită în jurul a doi game-designeri pasionați de good life, sport și strategie: Andrei Dordea, triatlet amator dependent de sport și Cristian Cătălin, primul game designer român membru al Spiele Autoren Zunft (SAZ), organizație profesională europeană, ce reunește creatori de jocuri din 19 țări.

Îți răspundem la orice alte întrebări ai avea: Ema Cătălin / ema@afterrace.ro
www.afterracegames.com Mai multe informații se găsesc pe www.afterracegames.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *