Bike Fest 2016

In 2016 Bike Fest ajumge la cea de-a 6-a editie. In acest an si-au luat un partener de incredere care se ocupa de unele dintre cele mai bine organizate concursuri din tara. Echipa Nomad Merida CST, caci despre ei este vorba, va avea grija ca aceasta editie de Bike Fest sa fie impecabila!

Iata mai jos cateva detalii despre eveniment:

“Timp de doua zile, pe 3 si 4 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti, sarbatorim un an frumos in care am adunat multi kilometri pe bicicleta. Nu conteaza ce tip de bicicleta ai sau daca iti inchiriezi una I’Velo, conteaza sa fii la BikeFest.

BikeFest este locul unde gasesti cele mai fun competitii, activitati de relaxare, muzica | Vinyl, Rum, Tapas & Wine si multe, multe premii.

Anul acesta, impreuna cu NoMad, cu experienta acumulata la Prima Evadare vom organiza, in premiera, doua curse: una dedicata mountainbikerilor – Urban Race MTB – si una iubitorilor curselor de sosea – Urban Race Road. Cursele vor avea starturi diferite si premii diferite, iar startul si finish-ul se vor face in curtea Palatului Parlamentului. Se vor parcurge, atat aleile cu dale din curtea Palatului Parlamentului, care includ urcari si coborari solicitante, cat si bulevardele din jurul acestuia si din Parcul Izvor. E un traseu complex si virajat asa incat sa evidentieze si tehnica nu doar puterea. Detalii despre concurs si inscriere, aici: http://bikefestromania.ro/inscrie-te/

Locul de intalnire: parcul Izvor!

BikeFest este un eveniment despre biciclistii pentru care ziua incepe cu bicicleta si se termina tot cu ea, pentru care « pe doua roti » inseamna un stil de viata!

Programul complet aici: http://bikefestromania.ro/program/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *