A 4-a editie a concursului 4 Pedale – a fost distractie cu pedale in Padurea Baneasa

Cicliștii și-au demonstrat spiritul de echipă la concursul 4 Pedale

66 de rideri au urcat pe podiumul de concurs în urma curselor din pădurea Băneasa

Energie, voie bună, soare și distracție în doze duble! Aceasta a fost atmosfera sâmbătă la evenimentul 4 Pedale, în pădurea Băneasa, unde s-au adunat peste 800 de persoane, concurenți dar și susținători.

Riders Club_4 Pedale_traseu_foto Ovidiu Salavastru

La a 4-a ediție a concursului de ștafetă 4 Pedale, organizat de Riders Club, a avut la start peste 450 de cicliști amatori și profesioniști. La ora 11.00 au plecat în curse primii rideri și au parcurs în viteză un traseu de 21 de kilometri pe potecile pădurii. Ceilalți au așteptat cu nerăbdare sosirea coechipierulor pentru a face schimbul de ștafetă în zona de Start, la rândul lor urmând să facă câte o tură pe același traseu. În total, competiția 4 Pedale a avut 11 curse, în funcție de nivelurile de abilitate și categoria de vârstă ale concurenților. 33 de echipe de rideri au urcat pe podium, iar 66 persoane s-au bucurat de premii în bani dar și produse sau vouchere oferite de organizator și sponsorii evenimentului.

Riders Club_4 Pedale_start_foto Ovidiu Salavastru

Rezultatele echipelor participante la concursul din Băneasa pot fi găsite online pe pagina competiției de pe www.ridersclub.ro sau direct prin click aici. Experiențele riderilor la acest concurs pot fi văzute în albumele foto publicate pe pagina Facebook Riders Club.

Riders Club_4 Pedale_premiere 1_foto Ovidiu Salavastru

Evenimentul 4 Pedale a fost susținut de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club și de partenerul de recrutare eJobs. Concursul a fost sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de Biciclete. Sponsorii competiției au fost Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Gustare Nevinovată și Luca Way.

Următoarele evenimente din calendarul Riders Club sunt: Marathon MTB Bicaz – 3 septembrie; Haiduci și Domnițe – 25 septembrie; Maratonul Dunării – 30 octombrie.

Vă așteptăm la competițiile Riders Club pentru sport și distracție în stil MTB!

Credit foto: Ovidiu Salavastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *