Noul model SUUNTO Spartan Ultra a fost lansat in Romania

Suunto introduce următoarea sa generație de soluții multisport cu o nouă familie de ceasuri GPS și noul Suunto Movescount.com

Spartan 3
Mult așteptata nouă generație de ceasuri multisport Suunto a sosit in Romania. Astăzi, Suunto introduce Suunto Spartan Ultra, un ceas multisport GPS premium pentru atleți și aventurieri. În același timp, Suunto își reînnoiește serviciul online Suunto Movescount cu o gamă de noi caracteristici și îmbunătățiri.

Suunto_SPARTAN_ULTRA_Banner_160x600_vertical_RUN

“De ceva timp încoace, oamenii au început să ne întrebe ce va urma după Ambit3,” a remarcat Sami Arhomaa, directorul Departamentului Performance Suunto.“Astfel, avem deosebita plăcere de a vă anunța noua nostră generație Suunto Spartan,  soluția multisport pentru atletism și aventură.” Soluția cuprinde ceasurile Suunto Spartan Ultra, serviciul Suunto Movescount reînnoit și aplicații pentru mobile, atât pentru iPhone, cât și pentru Android.
“Într-o lume alertă cu un flux de informații copleșitor, atleții au nevoie de instrumente mai bune pentru a decide cum să-și atingă obiectivele într-un mod eficient,” a explicat Arhomaa. “Oamenii care sunt mânați de dorința de a progresa doresc să știe dacă fac lucrurile corect. Din ce în ce mai mulți oameni se alătură comunitățiilor care împărtășesc aceleași valori pentru îndrumare și inspirație.  Cu soluția Spartan, dezvoltăm pe baza a ceea ce am descoperit prin dialogul nostru constant cu atleții și antrenorii din întreaga lume. Noua soluție multisport  Suunto Spartan va oferi clienților instrumente pentru a progresa, ce folosesc resurse generate de comunitate. Suntem convinși că acele instrumente îi va ajuta să progreseze dincolo de așteptările lor.”

Suunto Spartan Ultra – ceasul GPS multisport pentru atletism și aventură

Spartan 2

Conceput pentru Aventură

Suunto_SPARTAN_ULTRA_Banner_160x600_vertical_BIKE

Ceasurile Suunto Spartan Ultra realizate manual în Finlanda sunt concepute pentru a rezista în orice condiții.  Ceasurile, rezistente la apă până la adâncimi de 100 metri, sunt dotate cu un ecran tactil color, extrem de durabil, cu un unghi de vizualizare larg și o vizibilitate deosebit de bună în condiții de lumină puternică a soarelui. Ceasul este construit dintr- carcasă de poliamidă ranforsată cu fibră de sticlă, o lunetă din cristal de safir și o ramă din aliaj de titan marca 5 sau din oțel inoxidabil. Pentru aventurile dumneavoastră multisport, Suunto Spartan Ultra vă oferă navigare pe traseu ghidată, altitudine barometrică prin FusedAlti™, o busolă digitală, precum și o durată de viață a bateriei competitivă.

Expertiză și perspectivă sportivă

Suunto Spartan Ultra este cu adevărat un ceas multisport. Acesta este dotat cu zeci de moduri de sport, prestabilite pentru anumite tipuri de activități și antrenament. În cazul în care sunteți un alergător, de exemplu, puteți alege un mod de alergare de bază, care oferă informațiile esențiale pentru alergare, sau un mod de alergare pe interval, un mod de alergare pe traseu sau multe altele. De asemenea, Suunto Spartan Ultra vă oferă o imagine de ansamblu asupra solicitării pe timpul antrenamentului,  timpilor de odihnă și recuperare și progresului dumneavoastră, pentru a vă ajuta să vă planificați antrenamentul. De asemenea, puteți urmări cu ceasul senzația de la fiecare antrenament pe care l-ați făcut.

Suplimentar, Suunto Spartan Ultra vă monitorizează non-stop activitatea înregistrând  numărul de pași, caloriile arse și perioadele active, zilnic și săptămânal. Asociați ceasul cu Suunto Movescount App pentru a primi notificări pe mobil. De asemenea, ceasul vă va ține la curent cu recordurile personale pentru fiecare sport în parte.

Progres bazat pe resurse generate de comunitate

În conexiune cu lansarea soluției Spartan, Suunto implementează metodele de lucru cu date masive pentru a transforma datele de sport generate de comunitate în informații valoroase pentru antrenament. Suunto a analizat zeci de milioane de sesiuni de sport de anduranță pentru a furniza, atât pentru consumatorii existenți, cât și pentru cei noi, răspunsuri la întrebări precum: unde ar trebui să te antrenezi și cum poți să progresezi? Primul instrument care utilizează aceste date sunt hărțile calorice specifice sporturilor, disponibile începând de azi pe Suunto Movescount. Mai târziu, setul de instrumente care folosesc datele se va completa cu instrumente pentru compararea pe grupuri formate din indivizi similari și pentru obținerea unor informații aprofundate.

Suunto_SPARTAN_ULTRA_Banner_728x90_Horizontal_SWIM

  Colecția Suunto Spartan include patru modele: Suunto Spartan All Black Titanium, Suunto Spartan Stealth Titanium, Suunto Spartan White și Suunto Spartan Black – fiecare disponibil cu, sau fără, Senzorul Inteligent Suunto pentru monitorizare ritmului cardiac. Prețul RRP pentru Suunto Spartan Ultra Titanium va fi de 749€ iar pentru Suunto Spartan Ultra va fi de 649€. Prețurile pentru modelele care au încorporat senzorul pentru ritmul cardiac sunt cu 50€ mai mari. Detaliile suplimentare privind Suunto Spartan Ultra sunt puse la dispoziția publicului din Iulie 2016. Ceasurile sunt disponibile începând cu luna August, iar soluția va continua să crească în funcționalitate prin actualizări ale aplicației, de service și SW până la sfârșitul anului.

Suunto_SPARTAN_ULTRA_Banner_728x90_Horizontal_RUN

Noile modele SUUNTO Spartan Ultra pot fi gasite in magazinele de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *