Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului 2016 – MTB la Campulung Muscel

Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului, aventură la cote înalte pentru cicliști

Trasee de poveste la competiția de la Câmpulung Muscel, marca Riders Club și Răzvan Jugănaru

Pe 16 iulie, toți cicliștii cu poftă de adrenalină și deschiși la noi provocări sunt invitați să își seteze destinația Câmpulung Muscel, pentru a participa la aventura Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului, din seria Riders Club, ce va fi una cu siguranță… la înălțime!

Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului_foto Alin Virsescu 3

Cea de a 4-a ediție a acestei competiții MTB, organizată de Răzvan Jugănaru împreună cu echipa MPG, va deschide porțile unei întreceri desfășurate într-un cadru natural superb. Competiția vă poartă pe un traseu care vă taie răsuflarea, atât la propriu cât și la figurat, prin pantele abrupte și frumusețea peisajelor ce vi se vor dezvălui în vârf, unul dintre cele mai înalte puncte atinse în maratoanele Riders Club. Efortul de a urma versanții șerpuiți ai masivului Iezer-Păpușa va avea drept răsplată greutatea în peisaje de vis, poteci spectaculoase și păduri răcoroase.

Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului_foto Andu Mitu

Cursele oferite sunt deosebit de antrenante pentru toți pasionații de aventuri verzi pe două roți și se vor desfășura pe traseele: Standard – 29 km, ce poate fi parcurs și de cei mai puțin antrenați, care nu au o rezistență fizică foarte bună; Epic – 60 km, ce poate fi cucerit de cei care își doresc o tură plină de adrenalină și cu experiență în cursele MTB, căliți bine în urcări istovitoare și coborâri rapide ce solicită manevre tehnice. Cățărarea din satul Nămăiești, până pe Muntele Strâmtu, ajunge la o altitudine ce depășește 1.074 m și solicită serios capacitățile fizice ale riderilor.

Înscrierile sunt deschise până pe 13 iulie pe pagina dedicată de pe www.ridersclub.ro, iar pentru acces direct click aici.

Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului_foto Alin Virsescu 2

Evenimentul Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului este susținut LG, în calitate sponsor oficial al competiției și de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului Riders Club. Concursul este sprijinit de sponsorii oficiali Gatorade, Bosch, Ghost, Barilla, Wim Bosman și de partenerul tehnic AmBike – Ambulanța de biciclete. Sponsorii competiției sunt Roua Munților, Carrefour, iNES Group, GoldNutrition, Alfers, Whirlpool, Nomasvello, Drag Bike, Suunto, Bikexpert, Daimon, Diablos Computer, Gustare Nevinovată, Luca Way, S.C. ROAPRILIA Alex-Alina S.R.L. și Vreauportbagaj.ro. Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului beneficiază de suportul  Primăriei Municipiului Câmpulung .

Si ca sa va facem sa visati frumos va oferim o filmare de la coborarea de pe Varful Ciocanu.

Vă așteptăm cu mare poftă de pedalat printre dealuri și munți la aventura Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului!

Bike FM va fi acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *