Prima editie a Bucharest After9Cross este programata pentru 22 iulie 2016

Posta redactiei functioneaza. ­čÖé

Iata ce am mai primit. Ne-am gandit ca poate doriti sa alergati noaptea.

„Bucharest After9Cross, distrac╚Ťie prin mi╚Öcare

22 iulie 2016, parcul Alexandru Ioan Cuza

O experien╚Ť─â plin─â de lumin─â ╚Öi culoare la prima edi╚Ťie

a concursului de alergare pe timp de noapte

Peste mai putin de o lun─â d─âm startul unei competi╚Ťii unice ├«n cadrul sistemului RUNFEST, ├«n care toat─â lumea se va bucura de o super experien╚Ť─â sportiv─â, dar ╚Öi de mult─â distrac╚Ťie. Este vorba despre prima edi╚Ťie a Bucharest After9Cross, sus╚Ťinut─â de Infinity Trophy ├«n calitate de partener oficial, ce invit─â pe 22 iulie 2016 la alergare to╚Ťi iubitorii de mi╚Öcare din Capital─â. Evenimentul se va desf─â╚Öura seara, ├«ncep├ónd cu ora 21:00, la ad─âpostul r─âcoros al naturii, chiar ├«n mijlocul ora╚Öului.

Afis_Bucharest After9Cross 2016

Bucharest After9Cross se va desf─â╚Öura pe malul lacului IOR, ├«n parcul Alexandru Ioan Cuza, loca╚Ťia fiind schimbat─â fa╚Ť─â de anun╚Ťul ini╚Ťial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish ╚Öi pentru cursele din cadrul competi╚Ťiei.

Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST ofer─â tuturor amatorilor de distrac╚Ťie prin sport ocazia s─â se bucure de o atmosfer─â deosebit─â. Concuren╚Ťii se vor ├«nt├ólni ├«ntr-un cadru special preg─âtit cu multe surse de energie ╚Öi voie bun─â, muzic─â, jocuri de lumini ╚Öi efecte, purt├ónd costuma╚Ťii ├«n culori vii ╚Öi accesorii fosforescente.

Echipa MPG a preg─âtit dou─â curse de alergare, de 6 km ╚Öi de 9,5 kilometri, ce se vor desf─â╚Öura ├«n jurul lacului IOR, ╚Öi la care pot lua parte alerg─âtorii amatori, indiferent de abilit─â╚Ťi, ├«ncep├ónd cu v├órsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla ├«n fa╚Ťa scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde to╚Ťi concuren╚Ťii vor pleca ├«n cursele de alergare.

Participan╚Ťii la Bucharest After9Cross se vor putea preg─âti de concurs ├«n ritmuri vesele de samba, ├«ntr-un spectacol vizual ╚Öi sonor oferit de membrii B─âla╚Öa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia s─â ├«╚Öi completeze ╚Ťinutele str─âlucitoare de sear─â cu desene fosforescente ╚Öi s─â imortalizeze toate momentele de distrac╚Ťie la Photo corner.

RUNFEST_Bucharest After9Cross 2

Pasiunea pentru sport ╚Öi pofta de mi╚Öcare ├«mpreun─â cu prietenii, familia ╚Öi to╚Ťi cei dragi vor completa tabloul plin de culoare ╚Öi lumin─â al competi╚Ťiei Bucharest After9Cross. ├Änscrierile sunt deschise online p├ón─â miercuri, 19 iulie a.c., pe pagina dedicat─â evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Concursul Bucharest After9Cross este sus╚Ťinut de Infinity Trophy, ├«n calitate de partener oficial, ╚Öi de Running Warehouse, partener shop, al─âturi de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 ├«n Italia, Isostar, Wim Bosman, Sanador ╚Öi de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group ╚Öi Gustare Nevinovat─â. Totodat─â, sprijin─â realizarea evenimentului ProENERG, Asocia╚Ťia Salvatorilor Voluntari pentru Situa╚Ťii de Urgen╚Ť─â, Brigada de Voluntari, Direc╚Ťia pentru Tineret ╚Öi Sport a Municipiului Bucure╚Öti, Prim─âria sectorului 3 al Capitalei ╚Öi Asocia╚Ťia ÔÇťZsolt Gyongyossy, educa╚Ťie prin sportÔÇŁ.

V─â a╚Ötept─âm cu muzic─â, distrac╚Ťie ╚Öi mi╚Öcare la…┬áBucharest After9Cross!”

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *