Prima editie a Bucharest After9Cross este programata pentru 22 iulie 2016

Posta redactiei functioneaza. 🙂

Iata ce am mai primit. Ne-am gandit ca poate doriti sa alergati noaptea.

“Bucharest After9Cross, distracție prin mișcare

22 iulie 2016, parcul Alexandru Ioan Cuza

O experiență plină de lumină și culoare la prima ediție

a concursului de alergare pe timp de noapte

Peste mai putin de o lună dăm startul unei competiții unice în cadrul sistemului RUNFEST, în care toată lumea se va bucura de o super experiență sportivă, dar și de multă distracție. Este vorba despre prima ediție a Bucharest After9Cross, susținută de Infinity Trophy în calitate de partener oficial, ce invită pe 22 iulie 2016 la alergare toți iubitorii de mișcare din Capitală. Evenimentul se va desfășura seara, începând cu ora 21:00, la adăpostul răcoros al naturii, chiar în mijlocul orașului.

Afis_Bucharest After9Cross 2016

Bucharest After9Cross se va desfășura pe malul lacului IOR, în parcul Alexandru Ioan Cuza, locația fiind schimbată față de anunțul inițial pentru a oferi variante mai atractive pentru amenajarea zonei de Start/Finish și pentru cursele din cadrul competiției.

Cel mai nou eveniment urban din seria concursurilor RUNFEST oferă tuturor amatorilor de distracție prin sport ocazia să se bucure de o atmosferă deosebită. Concurenții se vor întâlni într-un cadru special pregătit cu multe surse de energie și voie bună, muzică, jocuri de lumini și efecte, purtând costumații în culori vii și accesorii fosforescente.

Echipa MPG a pregătit două curse de alergare, de 6 km și de 9,5 kilometri, ce se vor desfășura în jurul lacului IOR, și la care pot lua parte alergătorii amatori, indiferent de abilități, începând cu vârsta de 10 ani. Zona de Start/Finish se va afla în fața scenei din parcul Alexandru Ioan Cuza, de unde toți concurenții vor pleca în cursele de alergare.

Participanții la Bucharest After9Cross se vor putea pregăti de concurs în ritmuri vesele de samba, într-un spectacol vizual și sonor oferit de membrii Bălașa Percussion Group. La eveniment vor avea ocazia să își completeze ținutele strălucitoare de seară cu desene fosforescente și să imortalizeze toate momentele de distracție la Photo corner.

RUNFEST_Bucharest After9Cross 2

Pasiunea pentru sport și pofta de mișcare împreună cu prietenii, familia și toți cei dragi vor completa tabloul plin de culoare și lumină al competiției Bucharest After9Cross. Înscrierile sunt deschise online până miercuri, 19 iulie a.c., pe pagina dedicată evenimentului de pe platforma www.runfest.ro.

Concursul Bucharest After9Cross este susținut de Infinity Trophy, în calitate de partener oficial, și de Running Warehouse, partener shop, alături de sponsorii oficiali Barilla, nr. 1 în Italia, Isostar, Wim Bosman, Sanador și de sponsorii Carrefour, Nomasvello, iNES Group și Gustare Nevinovată. Totodată, sprijină realizarea evenimentului ProENERG, Asociația Salvatorilor Voluntari pentru Situații de Urgență, Brigada de Voluntari, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Primăria sectorului 3 al Capitalei și Asociația “Zsolt Gyongyossy, educație prin sport”.

Vă așteptăm cu muzică, distracție și mișcare la… Bucharest After9Cross!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *