Tandem Arena are parte de mai mult sprijin in sezonul 2016

In peisajul ciclistilor autohtoni exista o echipa a carei prezenta a fost pana acum ceva mai discreta, insa n-a fost lipsita de marcarea unor obiective importante, cea mai notabila performanta fiind calatoria pe o bicicleta tandem din Romania pana la Londra. De ce sunt ei deosebiti? Pentru ca dintre cei doi membri ai unui echipaj tandem, unul este nevazator.

Tandem Arena, caci despre aceasta echipa vorbim in articol, isi propune pentru sezonul 2016 sa atinga cateva obiective. Dintre acestea notam: participarea cu 3 echipaje la Prima Evadare si participarea cu 5 echipaje la Campionatul National de Tandemuri.

Pentru sezonul 2016 echipa are urmatorii membri:

IMG_0598

Florin Georgescu – copilot, Ioan Antoniu – copilot, Madalina Valcu – copilot, Alexandra Marin – copilot, Mihai Dima – copilot. Pentru fiecare dintre copiloti exista mai multe variante de alegere a pilotilor, in functie de traseele abordate. Cei mai solicitati piloti in sezonul 2016 vor fi Alexandru Racanel ( alaturi de care Florin Georgescu a pedalat pana la Londra in 2012 ), colegul nostru din Bike FM, Memo ( el va fi alaturi de Tandem Arena nu doar in calitate de driver, ci si in calitate de corespondent al redactiei noastre ), Catalin Mantescu ( pilot de performanta pentru tandem de la Giant Romania ), Gabriel Neagu Jr si Marcian Enache Poti de la echipa Nomad Merida CST ( care isi doreste sa atraga cateva echipaje tandem la editia 2016 a Ciclatonului, eveniment pe care el il organizeaza ).

In demersul lor au sprijinul unor specialisti.

LOGO BELLOTTO SPONS ALBASTRU

Partea de echipament de ciclism profesional le este furnizata de cel mai important producator de echipamente de ciclism din Romania, Bellotto, ei fiind recunoscuti pentru calitatea costumelor de ciclism. Reprezentantii Bellotto au sprijinit si in anii trecuti echipa Tandem Arena iar pentru sezonul 2016 si-au reafirmat pozitia, oferindu-le ciclistilor echipamentele de top produse de ei. De grafica s-a ocupat Alexandru Serban.

bike house

Magazinul de biciclete BikeHouse din Bucuresti, Drumul Taberei Nr. 4, sunt alaturi de Tandem Arena in special in zona de echipamente de protectie, ei oferindu-le casti Kali Protectives si manusi Troy Lee Designs. Colaborarea lor nu se opreste aici; ea continua si in zona de service a bicicletelor venind in sprijinul mecanicului echipei Tandem Arena, Catalin Mantescu.

Veetireco Logo3-01

Pe partea de anvelope, Tandem Arena se bucura de colaborarea cu Vee Tire Romania, o firma din Suceava, care prin DimSim Anvelop aduc la noi in tara anvelope premium la cele mai bune preturi. Membri Tandem Arena au la dispozitie pentru 2016 modelele Road Runner – pentru sosea – Mission Comand si Galaxy – pentru off-road.

IMG_0602

Nu in ultimul rand, echipa Tandem Arena se bucura si de sprijinul organizatorilor unor importante evenimente de ciclism din Romania. Dintre acestea mentionam Prima Evadare, unde membri echipei au fost invitati sa participe, Road Grand Tour – cea mai mare serie de competitii de sosea din tara si Smart Atletic – partener cu traditie al Tandem Arena.

“Primul obiectiv stabilit, participarea la Prima Evadare, va fi foarte greu de realizat, din cauza valurilor de noroi care pot acoperi inaltele performantele de care suntem in stare. Acum, fara gluma, este foarte dificil sa putem controla bicicletele tandem pe un astfel de traseu noroios. Urmeaza sa ne mobilizam pentru proxima competitie ce ne poate fi favorabila. Cel mai probabil la sosea.” – Florin Georgescu – Presedintele Tandem Arena.

Noi le dorim mult succes si ii felicitam pentru initiativa.

IMG_0604

IMG_0612

IMG_0631

IMG_0621

IMG_20160427_184335

IMG_0618

coperta

IMG_0626

IMG_0610

IMG_0587

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *