Beach Race XCO – al treilea an de XCO pe plaja

Nu mai e mult pana pe 24 aprilie cand plajele din apropierea Constantei vor fi asaltate de iubitorii de MTB.

Ajuns deja la cea de-a treia editie, singurul concurs de MTB care se desfasoara pe plajele din Romania asteapta iubitorii de plaja, nisip, soare si miscare sa se adune pentru inca o portie de distractie, la malul marii.

Beach Race XCO este un eveniment sportiv national si international dedicat ciclistilor amatori cat si ciclistilor de performanta.

Traseul este o bucla de 4 kilometri cu o diferenta de nivel de 40 de metri, ceea ce face ca acesta sa fie accesibil chiar si celor mai putini antrenati rideri.

Sunt pregatite doua curse, una pentru adulti si in premiera anul acesta o cursa pentru copii. Primul start, cel a copiilor va fi la ora 10.00. Startul cursei adultilor va fi la ora 11.00.

Amatorii vor avea ocazia sa se bucure de un traseu care este impartit jumatate pe plaja si jumatate pe coasta de acces pe faleza. Chiar daca tura are o lungime de 4 km si o diferenta de nivel de aprox. 50 m, traseul amatorilor este format din 10 ture (40 km), care va va tine cu sufletul la gura. O cursa provocatoare pe nisip cu un peisaj superb si in care efortul de a pedala va fi completat de senzatia unica a plimbarii cu bicicleta pe coasta.

Anul acesta, in premiera, copiii pasionati de MTB vor avea si ei traseele lor. In functie de varsta, copiii au la dispozitie 1 traseu special amenajat pe plaja Modern. Traseul copiilor va fi la fel de provocator fiind desfasurat integral pe nisip.

Ambele trasee, atat cel al amatorilor cat si cel al copiilor, au startul din al doilea golf al plajei Modern din apropierea toboganului de apa.

Incurajam sportul in familie si va asteptam cu drag.

Inscrierile sunt deschise aici.

Acesta este programul din ziua de concurs:

Duminica, 24 aprilie 2016

  • 08.00: Ridicarea pachetelor Concurs (Zona de start sosire)
  • 10.00: Start cursa Copii
  • 11.00: Start cursa Amatori
  • 14.30: Festivitate de premiere

Detalii actualizate despre competitie gasiti pe evenimentul creat pe Facebook si pe site-ul oficial.

Partenerii evenimentului sunt:

LOGO BELLOTTO SPONS ALBASTRU     LOGO FIZIK SPONS NEGRU

                         sigla patrata_auto karma_RGB                                       Print

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *