Road Grand Pink a doua editie – tot doar pentru fete

Dupa succesul primei editii a Road Grand Pink de la sfarsitul lunii aprilie 2015, multe iubitoare ale ciclismului de sosea au asteptat aparitia editiei cu numarul doi inca toamna anului trecut. Cateodata e nevoie insa de ceva mai multa rabdare. In cazul de fata au de asteptat pana pe 23 aprilie 2016. La aceasta data va fi organizata a doua editie a Road Grand Pink, competitie de ciclism de sosea ce se adreseaza exclusiv doamnelor si domnisoarelor.

Editia din 2016 a Road Grand Pink, care este si primul concurs de ciclism din Romania destinat doamnelor si domnisoarelor, se va desfasura pe 23 aprilie 2016, pe strazile orasului Otopeni, judetul Ilfov. Organizat  de Asociatia Club Sportiv Viata in Miscare, concursul aduce noutati mai ales pe partea tehnica, dar si un regulament in comun cu Road Grand Tour, cel mai mare concurs de ciclism pe sosea din Romania. Astfel, câștigătoarele clasamentului Open, categoria Long Ride, vor primi puncte in clasamentul individual de la Road Grand Tour în funcție de locul obținut începând de la locul 1 la locul 10: 20, 17, 15, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1.

Prima editie s-a bucurat de un real succes si a fost unul dintre cele mai sustinute concursuri de ciclism din presa romaneasca. Road Grand Pink 2015 a avut la start si finish 310 participante din care 229 femei si 81 de fete cu varstele intre 8 si 17 ani. 43% din concurente s-au inscris la tura scurta de 16 km, 26% s-au inscris la tura lunga de 32 de km, 17% la categoria sub 15 ani si aproape 13% au participat ca echipa. Cea mai tanara participant a avut 8 ani si cea mai in varsta, 54 de ani.

La editia din 2016 sunt asteptate la start cicliste cu varsta minima 5 ani. Avand experienta anului trecut, suntem convinsi ca si la aceasta a doua editie de Road Grand Pink va fi un succes.

Inscrierile sunt deschise si le puteti accesa aici.

Detaliile legate de concursul din 23 aprilie pot fi gasite pe evenimentul competitiei, pe pagina de Facebook a acesteia, precum si pe site-ul oficial www.roadgrandpink.ro .

P.S. Asteptam cu mare interes si categoria “Masculin Open”.

Va asteptam la START!

Bike FM va fi acolo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *