Maratonul Vinului 2016 – start la inscrieri

Unul dintre cele mai asteptate si populare dintre concursurile de MTB organizate in scop caritabil din Romania, Maratonul Vinului, eveniment ce se va desfasura sambata 14 mai la Urlati, a dat startul la inscrieri.

Acestea se pot face aici.

Pentru a dovedi inca o data ca ciclismul romanesc e pe drumul cel bun, organizatorii, Asociatia Club Sportiv BikeXpert vine cu o noutate: “toti participantii de la MarVin 2016 vor fi beneficiarii unei polite de Asigurare de Accidente. Structura acoperirilor si limitele de raspundere pot fi consultate in Regulament.

Noutatile pentru 2016 nu se opresc aici. Atentia acordata viitorului ciclismului, copiii, este si de aceasta data la cote maxime: “In premiera, anul acesta copiii vor avea traseelor lor. Copii mici vor participa pe un traseu  de cca. 4 km, special amenajat in imprejurimile orasului Urlati si prin gradina conacului Bellu, in timp ce copiii mari vor putea lua startul pe  tura standard de 18 km.”

Va reamintim ca Maratonul Vinului este o cursa “de tip XCO şi constă în mai multe tururi de aprox. 18 km. Pe lângă cele două trasee competitive de 36km (2 ture) şi 54km (3 ture), ca si la editia de anul trecut, anul acesta participanţii pot opta şi pentru o a treia variantă: o singură tură de 18kmfără cronometrare şi fără podium, recomandată cicliştilor mai puţin experimentaţi.

Ciclismul este un sport pentru toată familia, aşa că si anul acesta va exista turul de 10 km, fără taxă de participare, accesibil tuturor: copiilor, părinţilor sau bunicilor.”

Sponorii principali ai evenimentului sunt, ca si in anii trecuti, din zona Urlati adica, P&G Urlati si Coilprofil, carora li se adauga peste 20 de parteneri dintre care aminti: BikeXpert, Cumpana, Barilla, Hallewood Wines, Shimano, Origo.

Mai multe detalii, actualizate mereu, despre MarVin 2016 gasiti pe site-ul competitiei, dar si pe pagina de Facebook dedicata acesteia. ori pe evenimentul creat pe Facebook.

Va asteptam la start pe 14 mai 2016, ora 10:30.

Bike FM va fi acolo!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *