Vine, vine … Primaevadarea

In fiecare primavara, iubitorilor de natura privita din saua bicicletei li se intampla sa resimta o serie de senzatii la nivel aproape inconstient: li se activeaza acei centri nervosi care-i trimit cu gandul la Prima Evadare. Asta desi anul trecut, sau anii trecuti, si-au zis ca asta e ultima oara cand vin pentru ca ( si aici motivele sunt dintre cele mai variate): e prea multa lume, ca e plat, c-au mai participat de 5 ori, ca a fost noroi, ca a fost praf, ca n-au avut cum sa depaseasca, etc. Motivele difera de la un ciclist la altul. Insa, invariabil, tuturor li se face dor de Prima Evadare intr-un fel sau altul.

In 2016, cea mai populara competitie de MTB din estul Europei este programata pentru data de 8 mai. Si de data aceasta cateva mii de concurenti vor parcurge cei aproximativ 60 de kilometri si vor ramane cu povestile lor pe care sa le spuna prietenilor. Si o sa li se para mai lung anul care va trece pana la urmatoarea editie. Ca asa e mereu.

Inscrierile sunt deschise si se pot face aici.

Pentru a fi la curent cu noutatile legate de concurs puteti accesa site-ul competitiei, primaevadare.ro, sau pagina de Facebook ori evenimentul creat pe reteaua de socializare.

Aceia dintre voi care doresc sa se familiarizeze cu traseul, o pot face cu trei saptamani inainte, pe 16 aprile, la Recunoasterea Oficiala a traseului de la Prima Evadare 2016.

Si pentru ca un eveniment de o astfel de anvergura are nevoie de parteneri puternici, la editia din 2016, alaturi de Prima Evadare organizata de Asociatia Nomad Multisport sunt: BCR, Merida, CST, Ciuc, Bikefun, World Class. Deocamdata.

Ca sa va mai treaca un pic dorul de Prima Evadare va oferim mai jos cateva filmulete realizate in ani diferiti.

Hai ca mai e un pic! 🙂

Bike FM va fi acolo! 😉

P.S. Insusi autorul acestui articol a zis ca nu mai participa in 2016, dar … abia asteapta ziua de 8 mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *