“I Wheel Bike Club” Moinesti a prezentat planurile pentru 2016

Sambata 09 ianuarie 2016 Clubul de Ciclism “I Wheel Bike Club” din Moinesti alaturi de Asociatia Activ Moinesti au prezentat retrospectiva anului 2015 si au anuntat planurile pentru sezonul 2016.

Primaria Municipiului Moinesti a fost gazda acestui eveniment ce s-a desfasurat intr-o atmosfera relaxata in prezenta iubitorilor sportului cu pedale. Au fost prezenti reprezentantii Asociatiei Activ , Monica Tataru – Presedinte, Cristian Popa – Presedintele Clubului de Ciclism, Florin Hiru  – Vice-Presedintele Clubului de Ciclism si Luminita Banasu din partea OMV Petrom, companie care prin programele de responsabilitate sociala sustine si ciclismul in zona.

                 rsz_8    rsz_3

In prima parte a intalnirii au fost prezentate evenimentele in care Asociatia Activ si Clubul de Ciclism “I Wheel Bike Club” au fost implicate pe intreg parcursul anului 2015, iar cu aceasta ocazie a fost anuntata intentia sustinerii si promovarii unui ciclist din zona, Stefania Marin, in varsta de 17 ani. Tanara a reusit pe durata celor 3 ani de cand practica mountain-biking-ul cateva clasari pe podium la diverse competitii, majoritatea in zona Moldovei. Din acest sezon aceasta va incerca sa concureze alaturi de cele mai bune cicliste din tara, la unele dintre cele mai grele competitii, pentru a-si demonstra valoarea si a dovedi rodul antrenamentelor sustinute efectuate sub atenta pregatire a fratelui ei, Sebastian Marin. In paralel cu ea, inca o fetita din Moinesti, Lavinia Andra Movila, isi va continua antrenamentele, ea avand 10 ani in prezent, si va parcurge traseele de concurs unde va participa Stefania, inainte sau dupa desfasurarea acestora, in scopul acumularii de experienta si dezvoltare a tehnicii. In ceea ce priveste sustinerea baietilor din zona, nu a fost luata deocamdata nicio decizie.

rsz_333     rsz_222 

In cea de-a doua parte au fost anuntate concursurile de MTB ce se vor desfasura la Moinesti in 2016. Astfel, competitia “I Wheel for Moinesti-Zemes” devine din 2016 un stage-race. Sambata 17 septembrie se va organiza prima etapa, un concurs de tip XCO, urmat duminica 18 septembrie de un XCM, pe traseele din 2015, ce vor fi usor modificate pentru a elimina cat mai mult asfalt din partea de start. Detalii despre aceste evenimente urmeaza sa aflam in lunile urmatoare.

rsz_4  rsz_6

In cea de-a treia parte a intalnirii cei prezenti au fost informati ca la Moinesti urmeaza sa se deschida un magazin de biciclete cu service propriu si au fost invitati sa completeze un chestionar in care si-au exprimat parerile despre amplasarea acestuia, produsele comercializate, preturi, bugete etc.

rsz_2  rsz_5

Planurile pentru 2016 sunt indraznete la Moinesti, insa cu sustinerea Primariei Municipiului, a OMV Petrom si a sprijinului oferit de comunitatea locala, au toate sansele sa fie duse la bun sfarsit.

rsz_1111

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *