Maratonul Dunarii a doua editie – fara Dunare, dar cu mult soare

Duminica 25 octombrie la Prundu, in judetul Giurgiu, s-a defasurat cea de-a doua editie a concursului de ciclism off-road, Maratonul Dunarii. Evenimentul a adus la start aproximativ 800 de participanti care au venit pregatiti sa petreaca o zi insorita de toamna pe dealurile din jurul localitatii Prundu. Traseul pregatit de organizatorul evenimentului, Razvan Juganaru, a fost modificat total fata de cel de anul trecut. Ploile din zilele ce au precedat concursul au facut ca acesta sa se desfasoare pe un traseu destul de valurit, astfel incat au fost evitate drumurile de la baza dealurilor, unde erau multe zone cu balti si noroi, marcajul conducand ciclistii spre coama lor. Din pacate la aceasta editie concurentii n-au mai ajuns pe malul Dunarii, din motive evidente, insa chiar si asa s-au bucurat de atmosfera foarte relaxata a evenimentului si de un traseu ce le-a oferit perspectiva unor peisaje minunate de toamna.

rsz_11

Implicarea autoritatilor locale in desfasurarea acestui concurs a fost “resimtita” de concurenti pe toata durata desfasurarii lui, primarul localitatii Prundu fiind si el prezent printre participanti, insa calare pe o motocicleta, cu ajutorul careia a putut veghea la buna desfasurare a evenimentului. Cu aceasta ocazie dorim sa-l felicitam pentru sustinerea oferita concurentilor si organizatorilor.

rsz_14

Colegii nostri Memo si Mihai au participat la Maratonul Dunarii 2015 si au reusit sa se claseze destul de bine: Mihai – locul 5 la nivel 1 general si Memo locul 10 la nivel 2 la categoria de varsta.

rsz_12   rsz_3

Odata trecuta linia de sosire, concurentilor le era pus la dispozitie gazonul stadionului din localitate unde au fost amenajate zone cu mese la care se puteau servi produse traditionale, ce puteau fi stropite, la nevoie, cu vinul fiert pregatit de organizatori.

rsz_5   rsz_6

La final trebuie sa-l felicitam inca o data pe Razvan Juganaru pentru ca a reusit din nou sa scoata din case foarte multi iubitori ai sportului cu pedale la final de octombrie.

Felicitari si partenerilor evenimentului: Isostar, Renania, Suunto, vreauportbagaj.ro, Daimon, Diamondent, Bikexpert, Ambulanta de biciclete, MTB Academy si Primariei Prundu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *