Moon Time Bike 2015 va avea loc pe 17 octombrie

Unul dintre cele mai asteptate concursuri de MTB din Romania si-a anuntat data desfasurarii: 17 octombrie 2015.

Oganizatorii, echipa Nomad Merida CST, cei care organizeaza si un alt eveniment sportiv foarte popular, Prima Evadare, au anuntat o premiera pentru editia din acest an: implicarea activa a unei televiziuni. Desi nu au anuntat oficial despre ce televiziune este vorba, noi presupunem ca doar cei de la Digi24 sunt capabili de o eventuala transmisie live a evenimentului.

La fel ca si la editiile precedente doar 150 dintre cei mai buni ciclisti si cicliste din Romania vor lua startul in Parcul Tineretului din Bucuresti. Practic, calificarile pentru acest concurs au avut loc in timpul sezonului competitional in cadrul anumitor concursuri de MTB cu un grad de dificultate mult peste medie. Inscrierile sunt deschise pe site-ul competitiei www.moontimebike.ro. In mai putin de 24 de ore de la anuntarea evenimentului peste 100 de ciclisti s-au inscris la acest concurs.

Traseul din Parcul Tineretului are o lungime de aproximativ 5 kilometri cu o diferenta de nivel de 100 de metri.

Pe masura ce vom primi mai multe detalii despre acest eveniment, vom continua sa vi le furnizam. Deocamdata vom urmari pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu informatiile legate de acest concurs.

Bike FM va fi acolo!

Credit foto www.2eyes.ro

RedBull-2eyes

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *