“I Wheel for Moinesti-Zemes” – ultimele pregatiri pentru competitia din 20 septembrie

Doar cateva zile ne despart de concursul de MTB programat pentru 20 septembrie 2015 de la Moinesti, “I Wheel for Moinesti-Zemes”. Organizatorii, Asociatia Activ Moinesti in parteneriat cu Primaria Municipiului Moinesti si sustinuti de OMV Petrom, pun la punct ultimele detalii legate de concurs.

In week-end, pe malul Tazlaului, alaturi de cei mai talentati ciclisti din Romania vor lua startul aproximativ 300 de ciclisti amatori care au la dispozitie 3 trasee de lungime si dificultate diferite.

Traseul A, in lungime de 10 km este destinat categoriilor 10-13 ani, masculin si feminin.

Traseul B, in lungime de 35 km este destinat ciclistilor cu mai putina experienta dar care au iesit de cateva ori pe munte.

Traseul C, in lungime de 70 km este destinat ciclistilor experimentati, pe acest traseu fiind asteptati atat sportivii amatori, cat si cei Elite, masculin si feminin.

Pana in acest moment si-au anuntat participarea urmatoarele echipe:

Bikexpert Racing Team – Irina Dumitru, Alexandru Stancu, Marius Petrache, juniorul Ede Molnar si Antonio Vieru.

Ideal Geiger Team – Attila Madaras ( Campionul National de XCM ), Andreea Cociuba, Francisc Sarosi, Ulisse Gheduzzi si Noemi Lupuj.

Focus-FreeRider – Bogdan Dumitru, Andrei Banescu, Alexandru Avram

Explorer MTB Team – Adrian Moruzov, Mihai Andreev, Mihai Radu, Ion Boncea si Oliver Dragan.

Giant Team Romania – Beata Piringer, Monica Cojocaru si Attila Malnasi.

Felt-SIDI MTB Team – Ionel Duta si Gabriel Daitoiu.

Nomad Merida CST – Silvia Dinu si Eva Adam.

Perfect Bike – Vlad Urzica.

HPM Cycling Team – Ionut Apopei, Victor Chircu, Laurentiu Sebastian Marin, Eugen Mocanu, Horia Pal, Razvan Preda, Roxana Rimniceanu, Mugurel Sandu, Ionut Toncu, Alexandru Vasiliu.

Bike Mania Squeezy – Laurentiu Zbranca, Mihai Anton, Cosmin Coliba.

De asemenea la start vor fi prezenti si membri ai echipelor Elephant Bike Club, Bike Plus, Clubul de Ciclism Galati, I Wheel Bike Club Moinesti, Maus Bike Racing Team, Bike Plus Onesti, Mures Cycling Team, echipa OMV Petrom, Siculus Alpin Club, Vee Tire Club si Velo Power.

Duminica vom afla cine sunt cei care se vor bucura de premiile in bani in valoare de 26.000 de lei.

Si cei mai putin antrenati pot pleca acasa cu un premiu. Organizatorii au pregatit o tombola unde cei prezenti pot castiga diverse obiecte pentru sportivi ( casti de ciclism, manusi de ciclism, camere, anvelope, suporti de bidon, tricouri de ciclism, echipamente complete Belloto, kit de maraton HIGH5 si multe altele ) in valoare de aproximativ 6000 de lei. Premiile la tombola sunt oferite de Sprint Sports, DK Bike, Bike House, Bellotto, Nescafe 3 in 1 si HIGH5 Romania.

Inscrieri se mai pot face si la startul evenimentului. Taxa de inscriere fiind 100 de lei. Toti banii obtinuti din taxa de inscriere la concursul “I Wheel for Moinesti-Zemes” vor fi folositi pentru sustinerea Clubului de MTB “I Wheel Bike Club” din Moinesti si dotarea lui cu echipamentele necesare.

Colegul nostru Memo va asteapta la Moinesti pe 20 septembrie, el fiind MC-ul evenimentului.

Ne vedem la start!

Detalii pe www.iwheel.ro .

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *