Bike FM pe podium la Campionatul National de Tandemuri

Sambata 12 septembrie 2015 la Calarasi s-a desfasurat prima editie a Campionatelor Nationale de Tandemuri in cadrul Cursei Dunarii Calarasene. Evenimentul organizat de Asociatia Tandem in parteneriat cu Clubul Sportiv Smart Atletic si-a propus sa faca un nou pas in demersul lor de a sustine integrarea persoanelor cu deficiente prin intermediul sportului. Cu aceasta ocazie, la competitie, au participat si 10 nevazatori. Unul dintre ei a urcat pe podium. Ii puteti vedea pe locul 3 pe colegul nostru Memo care a facut echipa cu Alin Feurdean. Pentru un echipaj format la prima intanire, noi zicem ca s-au descurcat foarte bine.

3
Bravo si felicitari! Pentru Alin, bineinteles!

“Intreaga cursa s-a desfasurat pe ploaie aproape torentiala. Din momentul in care ne-am cunoscut si pana dupa festivitatea de premiere am incercat sa stau in permanenta legatura cu colegul meu de echipa, Alin Feurdean. Pe toata durata cursei ii povesteam care e situatia “in teren”. Ii spuneam ca avem in fata la 120 de metri un echipaj. El imi spunea sa crestem ritmul. Depaseam respectivul echipaj, dupa care porneam in urmarirea altuia. Si tot asa pana cand in fata noastra a ramas un singur echipaj pe care n-am mai avut timp si putere sa-l depasim. Noi consideram ca am terminat pe locul 2 la general, in conditiile in care ocupantii primului loc au luat startul cu aproximativ 30 de minute inaintea noastra si nici macar nu si-au cerut scuze pentru situatia creata, chiar daca n-a fost din vina lor. Poate tot ei ar fi castigat, insa din punctul nostru de vedere ei au participat la alta cursa. Important este ca am reusit sa avem parte de o experienta minunata la acest concurs si ca am reusit sa urcam pe podium unul din cei 10 participanti nevazatori la aceasta cursa. Speram ca anul viitor sa facem echipa impreuna si sa reusim o alta clasare pe podium.” , a declarat Memo ( Sebastian Vrinceanu ), dupa terminarea cursei.

Noi felicitam initiativa Asociatiei Tandem si vom continua sa urmarim, eventual sa sprijinim, urmatoarele demersuri ce vizeaza incluziunea sociala a persoanelor cu deficiente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *